Geiten en patat? Wil jij!

Eten & Drinken Kids | Reacties uitgeschakeld voor Geiten en patat? Wil jij! | 23 augustus 2017

Niks zo rustgevend als een lekker potje geiten knuffelen! Mocht jij denken dat dit alleen is weggelegd voor plakkerige peuters, think again! Iedereen weet dat je enorm kunt opknappen van een beetje frisse lucht en een vleugje kleur op je toet. Combineer dat met een dozijn zachte geitjes en wedden dat jij weer helemaal the (wo)man bent? Dat die beesten ook schijten vergeten we voor het gemak even oke?

En joe, heb je al naar buiten gekeken? Prima dagje om een smoes te verzinnen voor je baas en lekker buiten te spelen! Op naar Stadsboerderij De Vossenheuvel dus want daar is vanmiddag van 14:00 tot 16:00 een heus oogstfeest! En hoe kun je de nieuwe aardappeloogst nu beter vieren dan met een gratis puntzak Vlaamse frites van ‘van Gogh‘? Ja dit lees je goed, vanmiddag staat er voor elke bezoeker van de Vossenheuvel een puntzak van de lekkerste!! friet van Amersfoort klaar.

Daarnaast zijn er voor die eerder genoemde plakkerige kinderen ook nog diverse leuke activiteiten zoals ponyrijden, aardappelrace en zaklopen. Ik zei het toch, geiten en patat zijn een topcombinatie 😉

bron foto 1 / bron foto 2

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.