Kunst kijken met kids bij Nul33

Cultuur Kids | Reacties uitgeschakeld voor Kunst kijken met kids bij Nul33 | 21 maart 2018

Dat je bij Nul33 prima kunt aanschuiven voor een zalig kopje koffie (om te beginnen hehe) weten we natuurlijk allang. Maar zit jij met je handen in het haar omdat je geen idee hebt wat je vanmiddag nu weer met je kinders aan moet? Heb ik even goed nieuws voor jou! Vergeet de speeltuin (te koud!), vergeet het krijspaleis (te k*t!) en vergeet de klei (te goor!). Sinds dit weekend kun je bij Nul33 ook terecht voor een hele toffe kunst-speurtocht voor kinderen! Can i hear a woop woop….

Kunst kijken

 van al het lekkers wat Nul33 te bieden heeft, maken jullie op een toffe manier kennis met de maar liefst 48 kunstwerken die er momenteel hangen. Deze kunstwerken zijn zorgvuldig door verzamelaar Maartje Blom uitgekozen en worden momenteel geëxposeerd in het bijzondere pand van Nul33. Maartje zegt zelf over de speurtocht..

“Kunst roept van alles op. Wat is er dan leuker om met kinderen te kijken naar kunst?” Het idee van deze speurtocht kwam afgelopen zondag bij mij op. Een aantal kinderen was met de kunstcatalogus in de hand op zoek naar de verschillende kunstwerken. Het was zo leuk ze daarmee bezig te zien. Daarop ben ik aan de slag gegaan en heb ik een speurtocht ontwikkeld.”

 Nul33

De speurtochtformulieren liggen klaar bij Nul33, dus loop gewoon even binnen. Samen ga je dan op zoek naar tien van de werken. Is alles ingevuld, dan kun je iets lekkers halen bij één van de medewerkers. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

En mocht het liefde op het eerste gezicht zijn met één van de kunstwerken? Aanstaande zondag (25 maart) is er in Nul33 Kunstveiling Mooie Blom waar alle werken per opbod gekocht kunnen worden. De veiling start om 10:30 dus als je niet met lege handen naar huis wil zou ik even een wekkertje zetten 😉

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.