Bouwval gezocht #15 + GARAGE SALE!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Bouwval gezocht #15 + GARAGE SALE! | 13 juni 2018

Scheel kijken van de misselijkheid omdat ik twee nachtdiensten heb gedraaid en in totaal maar 6 uur had geslapen… Dit gebeurt mij geregeld, ook al weet ik dat het zoooo slecht is. Maar goed, nu lig ik en natuurlijk begint het te kriebelen in mijn buik. Manlief is beneden met het keukenblok in de weer! Wat echt….ja echt! De keuken die al bijna twee jaar in de schuur stond. Net zoals gisteren wil ik graag ook mijn steentje bijdragen, want het is zo leuk. Eindelijk ,na bijna een jaar geen gasfornuis te hebben gehad, kan er binnenkort weer echt gekookt worden. Zeg maar dag tegen het elektrische kookplaatje en de magnetron.

Eenmaal beneden zijn ook onze papa’s weer van de partij en wat ligt het tempo ondanks de warmte weer hoog. Of is mijn wereld momenteel weer wat vertraagd? De zon staat fel te schijnen, de mussen vallen bijna dood van het dak en er zijn niet een maar wel 5 zwaluwen in de lucht. De kinderen spelen in het badje en het is nog lang geen zomer. Dan wil en kan ik toch niet slapen! Dus moet er maar gewerkt worden! Terwijl vader en zoon een keuken aan het plaatsen zijn, is mijn vader de keukenkastjes van een nieuwe kleur aan het voorzien en ik stort mij op de houten greepjes. Die moeten ook een kleurtje krijgen. Aan de slag buiten in de zon, zonnebril op en niemand die mijn wallen ziet.


Een jaar later is het weer volop zomer in Nederland, hoe heerlijk is dat!!! Zo fijn dat ik geen nachtdiensten meer heb, wel nog steeds wallen :-(. Dit keer komt het slaaptekort door studie stress, maar niemand heeft ook gezegd dat het makkelijk zou worden. Eerder ”ben je wel goed bij je hoofd om met een gezin in een klushuis te wonen en een baan te hebben en ook nog aan een studie te beginnen”. Ach tja, je moet een beetje gek zijn om goed te worden en zo is het hier met het huis ook.

En dus gaan wij, nou met name manlief, gewoon door met het klussen. De overloop is voorzien van kastruimte en dat hebben we keihard nodig. Ik kan namelijk bijna geen kledingstuk meer vinden. Leuk hoor z’n rommelkamer beneden.

Momenteel ben ik druk met het sorteren van spullen. Omdat ik onder enige druk net wat harder ga lopen heb ik een soort garagesale bedacht en wel op zaterdag 23 juni!! Nee niet in de garage, want die hebben we niet 😉 Maar in en om ons voorhuis!! Zo kunnen de leuke, gezellige en vooral nieuwgierige medemensen een klein blikje werpen in ons klussende bestaan. Zeker minstens net zo belangrijk hoop ik natuurlijk ook wat spullen te verkopen. De grootste verbouwing staat klaar voor de start (hellllup hoe ga ik dit doorstaan?). Het oude huis beneden gaat leeg, we strippen de boel van plafond tot aan de vloer, van elektra tot bedrading, van beglazing tot kozijn en echt, echt waar, volgend jaar ben ik er heel blij mee!

Dus mensen deel massaal en wees welkom op zaterdag 23 juni tussen 11.00 en 15.00. Koop wat leuks, mijn dochter is er al klaar voor (ik nog niet ;-)! Kleding, speelgoed, wat meubels en nog meer leuks!

Waar?

Hogeweg 275 in deze kei leuke stad Amersfoort.

Tot dan en liefs Selma

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.