Happy new year!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Happy new year! | 28 augustus 2018

Nope, ik ben niet in de war en ook niet dronken (joe, het is nog niet eens 12 uur gek!). As we speak breekt de zon door en heb ik de openslaande deuren naar de tuin open gegooid. Je kunt het dus met de beste wil van de wereld niet diep donker december noemen. Tenzij je op Aruba woont, maar dan was dit een hele andere blog. Want ik woon in Amersfoort en hoe fijn het aan de andere kant van de wereld ook mag zijn, hier is het het fijnst!

Wilde plannen

De dochters zitten weer op school (can i hear a woop woop), mijn mailbox stroomt weer vol de eerste events staan weer op de planning. En nog leuker, iedereen om me heen hoor ik enthousiast over nieuwe plannen en ideeen. Als ik ’s avonds in bed lig draait mijn hoofd overuren en worden er notitieboeken vol geschreven met de wildste plannen. En dat is wat mij betreft precies hoe het hoort rond deze tijd van het jaar. Want meer nog dan met de ‘echte’ jaarwisseling voelt het alsof er een nieuw jaar aan mijn voeten ligt. Fris, fruitig en klaar om met beiden handen aan te pakken. Een jaar bomvol nieuwe mogelijkheden, toffe mensen om te ontmoeten, kledingstukken die niet kunnen wachten om in mijn kledingkast te springen en gerechten die geproeft moeten worden. En zei daar iemand rode wijn?

Begrijp me niet verkeerd hoor, de zomer hoeft mij echt nog niet af te zwaaien. Die blote benen ben ik heus nog niet zat. Het tegenovergestelde zelfs want je kunt nog zo dwepen met een nieuw jaar, van hoosbuien wordt niemand vrolijk. Ik weet niet hoe jij eruit ziet in een regenponcho maar de verzopen kat-look is niet de mijne… Dus mochten de weergoden meelezen, ik verheug me intens op een zwoele indian summer tot eind oktober waarvoor vast dank ;). Maar het seizoen ’18/’19 is wat mij betreft begonnen en ik ben er meer dan klaar voor. Ik hoop jij ook!

HAPPY NEW YEAR!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.