Monthly Maaike: April ’18

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Monthly Maaike: April ’18 | 1 mei 2018

Hi there! Zoals je hebt gelezen in mijn blog van December, ben ik bezig met het verduurzamen van mijn lifestyle. Gemist? Check hem HIER! Hierom struin ik regelmatig de plaatselijke vintage-markten (TIP: blok 27 mei & 29 juli alvast in je agenda voor Blur Goes Vintage ) en kringlopen af. Ook ben ik een trouwe bezoeker van Marktplaats. In deze blog vertel ik jullie meer over de tofste tweedehands artikelen in ons huis!

TV kast

Nog altijd stipt op 1 onze tv kast – deze tikte ik via Marktplaats op z’n kop! Omdat ik de televisie altijd een storend object vond in onze woonkamer is dit de perfecte oplossing.

Ook de losse kabels zijn netjes weggewerkt en nog een bijkomend voordeel – meer ruimte voor planten ;).

Het rotan stoeltje

Met regelmaat kwam ik dit stoeltje tegen op instagram, in woonwinkels en tv-programma’s. Hij stond dan al een poosje op mijn wishlist toen ik het stoeltje tegen het lijf liep in de kringloop. Liefde op het eerste gezicht – deze moest mee!

Plantjes

Via mijn wekelijkse zoektocht op marktplaats kwam ik diverse avocado plantjes tegen. Wat bleek, deze werden met liefde grootgebracht door een jong persoon. Hij blij – ik blij!

Het nachtkastje van Oma

.. Naja niet mijn Oma – iemands Oma. Dit vintage kastje kocht ik bij Blur. Ik heb mij laten vertellen dat zulke kastjes vroeger werden gebruikt als nachtkastje waar bovenop een waskom werd gezet en de po werd achter het deurtje geplaatst. Vooral het marmeren blad, dat zich goed leent als ondergrond voor foto’s, maakt dit kastje één van mijn favorieten.

Koffiekopje

Ook mijn accessoires verdienen een plekje in de ranking ;). Zoals bijvoorbeeld dit koffiekannetje die ik gebruik als potje voor mijn cactus. Zo heb ik meerdere vintage items die een mooie plaats hebben gekregen in en om het huis!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om toch is de kringloop in te gaan of tussen de rommeltjes op de markt te zoeken. Wie weet tref je nog is een verborgen parel aan! Mocht je dit allang doen – keep on the good work! Tot volgende maand!

Maaike!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.