Monthly Maaike #mei

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Monthly Maaike #mei | 6 juni 2018

Hi all, mei is voorbij gevlogen! Ik hoop dat jullie ook zo van het mooie weer hebben genoten – ik in ieder geval wel! Wanneer de dagen weer langer worden heb ik altijd weer zin om van alles te veranderen in huis. Maar elk seizoen een ander interieur is ook weer zo wat – dus deze maand laat ik jullie zien hoe je met een klein budget toch een deel van je interieur een toffe make-over kunt geven. Ik ging voor de slaapkamer!

 

Mini make-over slaapkamer

In de slaapkamer hebben wij gekozen voor de kleur Denim drift van Flexa. Fun fact: de kleur blauw is rustgevend en voorkomt sleur dus ideaal voor in een slaapkamer ;)!

Goed om te weten – Flexa heeft kleurtesters en zo kan je van te voren checken of de kleur die je hebt uitgekozen ook daadwerkelijk in de ruimte pas waar je deze hebt bedacht. Kijk vooral op meerdere tijdstippen van de dag. Dit omdat licht van buiten heel bepalend is voor een kleur.

We hebben bewust niet de hele wand gedaan, maar gekozen voor een lambrisering – dit omdat de ruimte niet heel groot is. Verder hebben we voor €15,- een wandplank bij de Ikea gehaald en met de accessoires die ik al had heb ik de plank verder afgestyled!

Succes en tot volgende maand!

lfs, Maaike

maaike

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.