Monthly Maaike: November!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Monthly Maaike: November! | 30 november 2017

Voordat ik ongevraagd jullie huizen binnenkom, zal ik mij even voorstellen. Ik ben Maaike Oosting, 27 jaar oud en ik woon in het prachtige Amersfoort. Ik heb een zwak voor vrijwel alles wat met interieur te maken heeft en ben dan ook in constante beweging om de nieuwste en tofste hypes omtrent interieur te volgen. Een rasechte interieur junkie dus..

Op Rockthiscity.nl deel ik maandelijks mijn bevindingen op dit gebied. Om jullie te inspireren en ook een tikkeltje te besmetten met het interieur virus;)  Bij deze dus van harte welkom bij de maand van Maaike, benieuwd wat ik in november deed..?!

Gezien in veel interieurs en ook 1 van mijn favorites! Het rekje van Tomado, gewoon te koop bij de Hema! Leuk om elke keer weer te veranderen en er een persoonlijke touch aan geven.

En voor deze dag zijn wij erop uit gegaan. En hoe leuk is het wanneer je in het hotel ook nog geïnspireerd raakt door de styling en meubels die hun gebruiken. The Dutch à AANRADER!

Hoe tof is deze DIY, die ik tegen kwam! Je neemt een oude (of nieuwe) bol/fles vaas, snoer, fitting + een smalle lamp, wat handigheid om het in elkaar te zetten.  En tadaaa klaar is je nieuwe unieke lamp! Zeker dat ik deze ga maken, coming soon! Eerst even langs de kringloop voor die vaas ;).

Ook een leuke, zijn de vaasjes met water plantjes er in (degene die voor vissen worden gebruikt ;)). Foto spreekt voor zich, maar hier nog een kleine uitleg. Vaasje of iets wat voor vaasje door gaat, dit zijn Lemonaid flesjes, plantjes en voor de finishing touch, een leuke kaars! Simpel toch? Leuk voor op je kersttafel als decoratie!

De Ixxi hangt al een tijdje, maar toen ik dit kussen tegen kwam bij de Xenos vond ik dat wel een leuk detail! Ik ben nooit zo van alles hetzelfde, maar dit kussen kon ik niet laten liggen. Ik hou van deze afbeelding!

See you in december!

Liefs Maaike

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.