Monthly Maaike: Oktober!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Monthly Maaike: Oktober! | 31 oktober 2017

Voordat ik ongevraagd jullie huizen binnenkom, zal ik mij even voorstellen. Ik ben Maaike Oosting, 27 jaar oud en ik woon in het prachtige Amersfoort. Ik heb een zwak voor vrijwel alles wat met interieur te maken heeft en ben dan ook in constante beweging om de nieuwste en tofste hypes omtrent interieur te volgen. Een rasechte interieur junkie dus..

Op Rockthiscity.nl deel ik maandelijks mijn bevindingen op dit gebied. Om jullie te inspireren en ook een tikkeltje te besmetten met het interieur virus;)  Bij deze dus van harte welkom bij de maand van Maaike, benieuwd wat ik in oktober deed..?!

Kleine plantjes zijn altijd leuk en hoe tof is het om daar een uniek potje voor te gebruiken! Een aantal exemplaren scoorde ik bij de kringloop. Het mokje met het meisje op de fiets is van ontwerper Helen B.

 

Ooooowww deze dino, love it! Een DIY project van de Hema. Bloed, zweet en tranen maar wat ben ik er blij mee.

 

What can I say.. I just like plants! Tip; groepeer! Dat geeft een rustiger beeld dan dat je overal iets hebt staan.

 

Wat te doen wanneer je roze verf over hebt.. Dan de slaapkamer maar een make-over! Wat een kleurtje (en wat planten;)) al niet kan doen!

 

Vintage kant? Nee hoor, gewoon van de Ikea. Deze gordijnen scoor je voor een 10tje bij mijn Zweedse vrienden. In de zomer gebruikte wij het gordijn als hordeur, maar ook erg leuk om als tafelkleed te gebruiken. Special thanks to Poes Daantje.

 

Ik werd gek aan gekeken, toen ik in de kringloop riep “deze neem ik mee”! Klussen is toch niks voor jou, werd mij verteld.. Maar wie heeft het hier over klussen?! Een styling object it is en nu wissel ik keer op keer in de op de kop getikte gereedschapkist! PS; ik kan best klussen hoor (als kijken naar vt-wonen op zondag avond telt;))

See you in november!

Lfs, Maaike

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.