Ondernemen in Amersfoort.. YES PLEASE!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Ondernemen in Amersfoort.. YES PLEASE! | 16 januari 2019

Toen ik elf jaar geleden naar Amersfoort verhuisde had ik eerlijk gezegd nooit kunnen vermoeden dat dit mijn THUIS zou worden. Ik ben altijd veel verhuisd en heb door het hele land gewoond. Vreemd dus dat mijn dochter beter is in topografie is dan ik, maar dat terzijde. Naast een ontzettend toffe stad om te wonen (onder)vond ik hier nog iets. Ondernemen in Amersfoort is een feestje!

ZZP’er, en nu..

Toen het idee om voor mezelf te beginnen steeds meer vorm kreeg in mijn hoofd (lees: ik iedereen in mijn directe omgeving dagelijks stalkte met wilde plannen) kwamen daar ook de vragen en opmerkingen…

Oh wat leuk, maar je pensioen dan….? Uhm ik heb slechte dagen maar geloof mij, dat pensioen is echt nog heel ver weg en ik denk dat ik er geen rollater minder om rijd als ik nu mijn dromen achterna ga..

Tof zeg, maar ben je niet bang dat je geen opdrachten krijgt? SCARED SHIT! Maar nog jaren in een baan blijven hangen die niet meer past is ook zo wat. Oh wacht, dat doe jij al jaren so tell me.. 😉

Nice, de hele dag in gekleurde jurkjes in het zonnetje achter je laptop limonade lurken.. Got me! Foto’s geven namelijk altijd exact een juiste weergave van de werkelijkheid, vraag maar aan Instagram

Oh lekker zeg die flexibiliteit… Kun je elke dag thuis je nagels lakken / Netflix kijken / online shoppen / met mij koffie drinken.. Jup, dat is het plan (insert DODELIJKE BLIK)

Respect hoor, ik zou NOOIT tegen die onzekerheid kunnen… Snap ik wel, maar het is niet zo dat ik heb besloten om bij de explosieven opruimingsdienst te gaan. Ik gok dat ik de ochtend haal..

Wow, wat zonde van je studie… Ohh, nu je het zegt. Complete verspilling van al die jaren. Alles wat ik daar en de afgelopen jaren geleerd heb is ineens uit mijn systeem verdwenen. HELP!

Ondernemen in Amersfoort

Tikkeltje gekmakend toch?! Nog voor ik goed en wel begonnen was, lag er al een kudde beren op mijn weg waar je u tegen zegt. En guess what? Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en die beren gedragen zich top. Ze staan niet in de weg, ze hebben me niet gebeten en ze laten me erlangs als ik wil. Soms geven ze me zelfs een zetje in de goede richting of tillen me over een obstakel. Met de beren kun je prima borrelen, maar ook sparren over wilde plannen en elke beer is anders en doet waar hij goed in is.

En ik? Ik ben dolblij dat ik mijn plekje heb gevonden in deze stad, als inwoner en als ondernemer. Ik hoop de komende tijd nog heel veel beren tegen te komen! Ik zei toch dat het een feestje was….!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.