UitWAAIEN

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor UitWAAIEN | 4 december 2017

Terwijl de wind als een malle om ons huisje waait, zit ik rillend op de bank. Ja, ja de kachel staat echt op 20. In de woonkamer blijft het kwik echter steken op een graad of 16.8. En zelfs ik vind dit toch echt te koud om ontspannen te zitten.
Nu heb ik daar wat op gevonden wat verrassend goed bij mij past. Want dat is vooral lekker veel bezig en weg zijn. Dit is meestal in de vorm van werken, kinderen brengen en of halen van een van de sport clubjes of vriendjes, naar de stort rijden, klusspullen halen, hardlopen of wandelen. Dat laatste vaak in combinatie met een gezellige vriendin zodat er ook nog wat bij te kletsen valt.


Maar goed, na een paar maanden zo bezig zijn kom ik er achter. Ik ben echt GEEN 20 meer. Het gevolg is allerlei vage klachten die ik het liefst weg wuif omdat ik het aanstelleritus vind. Toch nu ik ouder word heb ik ook zo’n stemmetje die dan soms de bezorgde ouder over mij speelt. Of is het mijn moeder die ik aan de lijn heb? Anyway, soms moet je alles even een halt toe roepen.

En in overleg met mijn wederhelft had ik wel weer een hele bijzondere manier van ontspanning gevonden. Een weekend naar Ameland met 7 andere vrouwen waarvan ik er 5 nog nooit had gezien. Met elkaar in een huis met zwembad en een sauna, dat leek mij wel wat. Al kreeg ik er natuurlijk vragen over… Want ja, hoe (h)eerlijk is het tegenover je man om een weekend weg te gaan terwijl hij ploetert aan een nieuw dak? En tja, ook een weekend weg kost geld. Oh ja en ik heb het al zo druk en nu leer ik nog meer mensen kennen….

Allemaal helemaal waar, allemaal door het Selma brein gegaan. Maar ja, ik ging en het was FANTASTISCH!!! Een heel weekend relaxen, in de sauna, zwemmen, bij het haardvuur zitten, uitWAAIEN op het strand, wijntjes drinken, goeie gesprekken en onwijs veel gelachen. Alles bij elkaar genomen voelde ik mij weer 20 en kwam ik vol energie thuis, terwijl mijn man heel stoer het dak er op aan het zetten was.

By Selma

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.