Betaalbare kunst? Check Mooie Blom bij Nul33!

Cultuur Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Betaalbare kunst? Check Mooie Blom bij Nul33! | 15 november 2018

Als Diewertje Blok weer elke avond door je woonkamer schalt dan weet je hoe laat het is. Het grote cadeau seizoen is weer begonnen. En dat je daar maar beter op tijd klaar voor kunt zijn weten we allemaal toch? Niemand wordt immers graag herinnerd aan die ene decemberdag dat je bezweet en hysterisch door de Langestraat rende om op valreep nog een cadeautje te scoren voor neef Ferdinand of oma Sientje. Dit jaar hebben we een fijne tip voor jou die kan uitpakken als een ware lifesaver. Ben je namelijk opzoek naar een echt tof en origineel cadeau voor iemand die dat verdient? Waarom niet een tof kunstwerk geven?

Mooie Blom

Uhm, nou wat dacht je van het feit dat niet iedereen tig miljoen onder zijn matras heeft liggen voor een bos zonnebloemen? En daar gaat het mis want dat mooie kunst betaalbaar is, bewijst Maartje met veilinghuis Mooie Blom. Maartje timmert al een tijdje aan de weg om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met haar grote passie. Mooie én betaalbare kunst! Daarvoor heeft ze de handen weer ineen geslagen met Nul33 en mocht je benieuwd zijn naar het aanbod van Mooie Blom dan zou ik hier zeker even binnenwandelen de komende tijd.

Betaalbaar!

Je verwacht het misschien niet maar zo zijn al bovenstaande werken verkrijgbaar onder de EUR 80,-. Nog steeds niet het bedrag voor een schoencadeautje (en het zou wat lastig passen ook) maar als als je iemand echt wil verrassen met een tof cadeau onder de boom dan kun je natuurlijk heel goed samen doen. Op die manier geef je iets waar iemand waarschijnlijk jarenlang plezier van heeft en hoe leuk die 91ste waxinelichthouder ook moge zijn. De kans dat het ergens in de donkere krochten achter in de schuur terecht komt is natuurlijk groot.

Neem dus gauw een kijkje bij de toffe kunstschatten die Maartje verzamelt. Wil je thuis alvast een kijkje nemen (vergeet de gevulde speculaas niet, it’s the season to be jolly…) dan vind je de catalogus hier.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.