EXPO Fotoschool Keistad!

Cultuur Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor EXPO Fotoschool Keistad! | 29 juli 2018

*Waarschuwing, dit artikel kan informatie bevatten die niet geheel objectief is* want vandaag opent de Mariënhof vanaf 17:00 uur haar deuren voor de EXPO van Fotoschool Keistad! En laat daar nu ook mijn afstudeeropdracht tussen hangen, jeeeeh! Afgelopen jaar heb ik met bizar veel plezier mijn tweede jaaropleiding Vakfotografie gevolgd bij Fotoschool Keistad en deze afstudeer expositie is de afronding van dit jaar. Drie jaar geleden begon ik bij Fotoschool Keistad voor een basiscursus en dat ik inmiddels na twee jaaropleidingen volop aan de slag ben als freelance fotograaf had ik toen never nooit verwacht! Dat zegt wel iets over hoe fijn en tof het is bij de leukste fotoschool van Amersfoort natuurlijk 😉

Alle studenten van de Vakopleiding hebben een tweeluik gemaakt. Klinkt makkelijker dan ik het vond, want de beide foto’s moeten elkaar versterken zodat ze samen meer ‘zeggen’ dan apart. Je snapt, zweet in de bilnaad…. Daarnaast exposeren ook de studenten van de jaaropleiding op deze toffe EXPO met een foto en ik kan niet wachten tot het vijf uur is!!!

Zoals ik al zei ben ik in dit geval niet de meest objectieve persoon, maar geloof mij als ik zeg dat deze gehele expositie van Fotoschool Keistad meer dan de moeite waard is! Daarom ben je bij dezen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Dit kan natuurlijk vandaag bij de opening of tot en met 23 augustus. Benieuwd of jullie kunnen raden welke foto van mij is dus see you there! En laat je even weten wat je er van vond?

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.