Suppen door de grachten…? Wil jij!

Cultuur Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Suppen door de grachten…? Wil jij! | 6 juni 2017

‘Ga je mee suppen?’ Als iemand me dat -pak hem beet- 5 jaar geleden had gevraagd, had ik waarschijnlijk gedacht dat het een oneerbaar voorstel was. Inmiddels weet iedereen wat suppen is en zie je regelmatig waaghalzen voorbij peddelen op leuke plekjes. Ben je in een enthousiaste bui dan kun je er zelfs wat yoga moves tegenaan gooien op zo’n wiebelig plankje. Suppen, ook wel peddelsurfen genoemd, is een perfecte workout. Tenminste als de zon op je bol schijnt en het juist lekker is om af en toe een duik te nemen. Bij min 3 zou dit een heel ander verhaal worden, dat snap je…

Heb jij zin om je een keer aan het suppen te wagen en wil je de grachten van Amersfoort wel eens van de andere kant bekijken? Dit is je kans want 10 & 11 juni zijn het BEACH DAYS bij Wim Jaquet! Naast suppen door de grachten kun je een flash tattoo laten zetten, zijn er hapjes en drankjes en zet DJ Muna de boel op stelten met een lekker deuntje..

De SUP-Clinic wordt overigens gegeven door een professionele SUP instructeur dus je kunt je zwembandjes thuis laten 😉 Alle evenementen tijdens dit weekend zijn helemaal gratis dus schrijf je gauw in, want vol is vol. Inschrijven kan hier.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.