Tweede kunstveiling Mooie Blom!

Cultuur Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Tweede kunstveiling Mooie Blom! | 16 mei 2018

Met een berg dochters heb je nooit gebrek aan ‘kunst’. Mijn nageslacht (jup, drie dochters) is in elk geval niet vies van een beetje kinderarbeid en gemiddeld jagen ze er wel een schetsblok of twee doorheen. Per week ja… Maar soms heb je zin in wat anders. Iets wat ‘echt’ mooi is en iets minder experimenteel;) Daarom was ik zeer verheugd om te horen dat de tweede kunstveiling van Mooie Blom een feit is!

Mooie Blom

Veilinghuis Mooie Blom organiseert namelijk voor de twee keer een kunstveiling bij Nul33! Na het succes van de eerste editie was al snel duidelijk dat dit voor herhaling vatbaar was, en op 5 juli om 20:30 is het zover. In je agenda zetten dus! Weet jij zeker dat je met een gerust hart op vakantie kunt omdat er een tof werk boven je bank hangt te prijken als je terugkomt.

Alle werken kunnen per opbod en vanaf €50,- worden gekocht dus zorg dat je op tijd bent. Met zulke toegankelijke prijzen vliegen de kunstwerken natuurlijk als zoete broodjes over de toonbank (of bar in dit geval). En om vast een tipje van de sluier op te lichten. Deze keer zijn er werken van o.a. Ada Breedveld, Karin Campfens, Leentje Linders, Arja van den Berg, Wouter Stips, Willy Belinfante, Metten Koornstra, Peter Bastiaanssen en de Amersfoortse kunstenaar H.L. Klaasen. En mocht je het je afvragen, het zijn weer hele diverse werken, van rustig tot heel kleurrijk. Wedden dat er ook wat voor jou bijhangt!

 

As we speak kun je de 48 nieuwe kunstwerken bewonderen in de gewelvenkelder, op de 1ste en de 2de etage van Nul33. Go check it out!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.