Vrienden heb je nooit genoeg!

Cultuur Spon | Reacties uitgeschakeld voor Vrienden heb je nooit genoeg! | 4 mei 2018

Vrienden heb je in vele soorten en maten. Zo kennen we allemaal de BFF.. De Facebookvriend.. De  verre vriend.. De vriend met wie je jaren geleden (hoop ik!) je snotjes deelde in de zandbak.. De vriend die er altijd vandoor gaat als het tijd is om een rondje te geven en laten we vooral de vriend van een vriend, van een vriend niet vergeten. Kortom, vrienden heb je nooit genoeg en er kan altijd meer bij. Zeker als je die zuinige kniepert nu eindelijk eens dumpt, just saying…. Niks leuker dan het euforische gevoel van het ontdekken van mensen die om dezelfde slechte grappen bulderen als jij. Mocht jij nog op zoek zijn naar een nieuwe vriend, have i got news for you… Je wordt namelijk heel makkelijk een vriend van Flint.

Vriend van Flint

Een vriendschap met Flint is een stuk minder oppervlakkig dan die met de Facebookvriend. En in tegenstelling tot de verre vriend zit ie gewoon in je eigen stadje en hij loopt niet weg als het tijd is om te betalen. Daarnaast hoef je geen ‘verplichte’ kinderverjaardagen, kraamfeesten en kerstborrels uit te zitten. Dat klinkt als een goede vangst in je vriendenkring als je het mij vraagt 😉

Voordeel

In een beetje vriendschap moet je natuurlijk investeren, maar voor slechts EUR 25,- ben je al een Zilveren Vriend. Dat betekent dat je samen met een introducee de ‘Vriendenavond ’18-’19 mag bijwonen met unieke voorproefjes en sprekers. En ook niet geheel onbelangrijk, als vriend ontvang je de seizoensbrochure als eerste op de Vriendenavond en krijg je voorrang (een week) op de officiële voorverkoop. Vrienden houden natuurlijk graag contact en daarom ontvang je ook de vriendennieuwsbrief zodat jij als eerste profiteert van tips en aanbiedingen.

Hoe word ik vriend?

Een vriend van Flint word je bijzonder makkelijk. Niks geen gedoe met datingapps want via de site is het hele zaakje namelijk zo geregeld. Natuurlijk zijn er altijd mensen die hun vriendschappen liever telefonisch onderhouden en ook dat is geen probleem, want vrienden worden kan ook via het bespreekbureau (033-4 229 229).

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.