TIP: Trots Markt bij de Wagenwerkplaats

Cultuur Eten & Drinken | Reacties uitgeschakeld voor TIP: Trots Markt bij de Wagenwerkplaats | 17 oktober 2018

“Gaan we weer met de zoveelste markt..” Ik hoor het je denken en ik moet eerlijk toegeven dat ik dat zelf ook vaak denk. Want laten we eerlijk zijn, sommige markten worden nogal ‘uhmmm’ overschat. Men neme een pleintje, drie kramen met veel te dure rechtsgedraaide, biologische producten en tadaaaa klaar is je markt. Maar hold your horses, want de Trots Markt bij de Wagenwerkplaats is echt leuk!

Ik was ook niet direct overtuigd toen de husband een keer op pad ging naar de Wagenwerkplaats voor een editie van de Trots Markt. Toen hij echter terug kwam met heel erg lekkere biefstukken en een fles champagne was ik al snel om. Top idee schatje, moet je vaker doen! Op de Trots Markten staan kramen met wat luxere producten voor een goede prijs. Heerlijk en ook nog eerlijk, want de producten zijn duurzaam. Daarnaast is de sfeer er erg gemoedelijk en niet geheel onbelangrijk, proeven mag 😉 De verkopers zijn vaak heel gepassioneerd over hun producten en meer dan bereid daarover te vertellen. Handig dus als je geen haast hebt..

De locatie helpt trouwens ook enorm mee. De Wagenwerkplaats is een toplocatie en door het ruige industriele karakter hangt er altijd een lekker sfeertje. Ik kom er ook graag voor mijn fotoshoots en oké.. oké… om stiekem op de treinen te klimmen 😉 Als je er toch bent strijk je natuurlijk ook even neer bij Het Centraalketelhuis. Zalige lunches en lekkere wijntjes. Klinkt als een topzondag toch?! Die wijn vind je overigens ook op de markt zelf, net als goede biologische biertjes. Ik zeg tot zondag!!

Ik snap dat je nu zin hebt gekregen om zelf een kijkje te nemen en mocht je aanstaande zondag verhinderd zijn? De Trots Markt vindt ook plaats op elke 2e zondag van de maand bij Kasteel Groeneveld in Baarn!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.