Ben jij klaar voor het Kampvuurconcert?

Eten & Drinken Spon Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Ben jij klaar voor het Kampvuurconcert? | 23 mei 2018

Elk jaar gebeurt het weer. Zodra de lente goed inzet ben ik me niet alleen ineens hyperbewust van de ‘winterweerstand’ op mijn heupen, maar ook ontwaakt mijn inner troubadour. Je weet wel, dat heerlijk ‘Kumbaya’ gevoel. Een tokkelende gitaar, een knapperend kampvuurtje en natuurlijk zo’n zalige stem. Ik houd ervan! Stiekem gok ik dat ik te vondeling ben gelegd door The Kelly Family, al ben ik de enige die overtuigd is van mijn ‘zalige’ stem’. Vooruit, ik geef iedereen in een straal van 10 km om me heen gelijk. Zingen is niet helemaal mijn forté. Of helemaal niet, als je het aan hen vraagt 😉. Gelukkig is het 2 juni weer tijd voor het Kampvuurconcert van Flint!

Nu weet ik zeker dat ik niet de enige ben die blij word van bovenstaande dus vandaar dat ik even het profiel van de ultieme Kampvuurconcertbezoeker voor je op een rijtje zet:

  • Gaat jouw hoofd automatisch ritmisch heen en weer op elk willekeurig akoestisch deuntje?
  • Is jouw lievelingsmotto ‘Een uur niet gegeten, is een uur niet geleefd…?’
  • Vind je de geur van een oldskool vuurtje lekkerder dan Chanel Nº5 (en wees eerlijk, niet te hachelen toch dat geurtje bij iedereen onder de vijfenzeventig?!)
  • Fleurt jouw teint enorm op van een houthakkersruitje?

CONGRATS! Jij bent geslaagd!  Doe jezelf een plezier, geef gehoor aan de roep van het kampvuur en bestel NU kaartjes voor het Kampvuurconcert bij Flint op 2 juni!

Kampvuurconcert

Het Kampvuurconcert is een samenwerking van Flint met Het Songriters Gilde Amersfoort en is zaterdag 2 juni the place to be als je net als ik gek bent op lokaal muzikaal talent. Want dat Amersfoort ramvol talent zit weten we natuurlijk allemaal, dus waarom niet ervan genieten onder het genot van een lekker vuurtje?! In de line-up staan Arie Buursema, Joshua Meijer en last but not least The Mockingbirds. En pssst, die klinken dus alle drie een stuk beter dan ik!

Food

Om te voorkomen dat de muziek overstemd wordt door jouw knorrende maag word je de hele avond voorzien van lekker eten dat regelrecht uit de Woodstone oven en de BBQ Smoker komt. En nu wil jij natuurlijk weten wat er dan zoal op het menu staat. Snap ik! Maar een kleine waarschuwing vooraf, er bestaat een ernstig ‘kwijl’ gevaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nasi Rames en Rendang? Of een broodje hamburger met bacon en rode uiencompote? Of pulled chicken met Sriracha saus? Jup, pak maar even een doekje….

Voor elk gerecht is er uiteraard ook een vegetarisch alternatief aanwezig en dat kun je heel eenvoudig doorgeven via kassa@flint.nl. Kaarten voor deze toffe avond kosten EUR 29,50 (inclusief eten / exclusief drankjes) en bestel je hier. Mocht je een notoire twijfelaar zijn dan zou ik mezelf even bij de kladden grijpen want de kaarten gaan hard!

(Dit artikel is een samenwerking met Flint/ Foto’s via Flint & Peter Putters)

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.