Daar is ie weer.. Zuster Margeaux Kaasfondue!

Eten & Drinken Uitgaan | 2 reacties | 23 november 2018

Laats speelde ik met een aantal vriendinnen een spel waarbij je allemaal dilemma’s voorgelegd kreeg. Een van de vragen was ‘Als je de rest van je leven nog maar één ding mag eten wat zou dat zijn?’. Nu sta ik niet direct bekend om mijn doortastende besluitvorming, maar hier hoefde ik slechts een nanoseconde over na te denken….. KAAS natürlich! Want kaas is leven, dat weten we allemaal en daarom worden wij bijzonder blij van de Zuster Margeaux kaasfondue!

Er zijn een aantal dingen die het leven oprecht een stukje mooier maken. Onverwachts zalig weer bijvoorbeeld, of mijn kinderen die best aardig gelukt zijn. Maar wat zeker ook in dit rijtje thuishoort is kaas. Ik houd van kaas! Anytime, anyplace, anywhere…. Het is zelfs de perfecte graadmeter om te checken of ik ziek ben. Heb ik trek in kaas? Niet?! Oh..my..god! Bel 112 nu want ik ben serieus niet in orde..

Zuster Margeaux kaasfondue

Heb ik nu te maken met een ‘kindred spirit’ en zit jij jezelf een hernia te knikken? Man, heb ik even goed nieuws voor jou! De Zuster Margeaux (check de blog hier) Kaasfondue is terug en wel op elke donderdag in november en december! Ik zeg aanschuiven voor een good old KAASFONDUE. En ja, dat moest in hoofdletters!

Voor slechts €19,50 per persoon staat de kaasfondue voor je klaar, uiteraard met een bijpassend glas wijn. Je zit tenslotte in een wijnbar ;). Dus hop, hop mobiliseer je meest kazige vrienden en niet vergeten; reserveren is noodzakelijk! Bon appetit!

Reacties

  • Hai, in het artikel zit een link naar de site van Zuster Margeaux 😉

    De kaasfondue van 27 januari zit vol zie ik net, maar er is een nieuwe geprikt op 3 februari.

    Adres van Zuster Margeaux is: Kleine Haag 2, Amersfoort.

    Veel fondue plezier alvast!

  • Waar vind ik Zuster Margeaux en de kaasfondue?