Verras jouw Valentijn + WINACTIE!

Eten & Drinken Nieuws Spon | Reacties uitgeschakeld voor Verras jouw Valentijn + WINACTIE! | 14 februari 2018

Misschien stond de datum al weken met roze omcirkeld in je agenda of misschien heb je geen flauw idee waar ik het over heb. In dat laatste geval zal ik je even helpen, want vandaag is het Valentijnsdag. Je weet wel, de dag om al dan niet anoniem de liefde te verklaren aan jouw Valentijn.

Commerciële onzin?

Dat is in elk geval wat ik me herinner van vroeger. Weken op zoek naar de perfecte kaart en de perfecte diepzinnige tekst. Tenminste dat vond ik toen, want we weten allemaal dat de gemiddelde puber zo diepzinnig is als een goudvis. Tegenwoordig stijgt de Valentijnsgekte echter tot ongekende hoogtes. Als ik de stapel folders en reclames ramvol hartjes moet geloven, is een simpel kaartje echt niet meer voldoende om het hart van mijn Valentijn te winnen..

What to do

De vraag is dus of jij mee gaat in deze gekte. In dat geval suggereer ik graag een ballonvaart naar Parijs. Weet je in elk geval zeker dat je deze ervaring nooit meer vergeet en nog een voordeel, wegrennen kan niet 😉.Wel even warm aankleden want ik gok dat je wel even onderweg bent voor je de Eiffeltoren in zicht krijgt. Maar natuurlijk kan dit ook anders

De liefde van de man…

…gaat namelijk door de maag, dat weten we allemaal. Nu kun je direct een tafeltje boeken bij een sterrenrestaurant. Daar wordt dat droompaar veel te dure schoenen echter niet bereikbaarder van. En we weten allemaal dat de liefde van de vrouw voor haar voeten groot is, dus ik heb een veel beter idee! Laat je inner keukenprinses los en ga zelf aan de slag. En waarom zou je het jezelf niet een beetje makkelijk maken? Kijk maar eens goed naar je liefste en vraag je af waar de man van je leven nu echt blij van wordt.

Rookworst

Precies, doe eens gek en ga deze Valentijnsdag voor een zalige stamppot met rookworst! Of je nu kiest voor traditionele stamppot boerenkool of in de Valentijns sferen blijft met een bietjes stamppot (roze!). Zolang je niet lullig doet met de hoeveelheid worst, weet ik zeker dat jouw carnivoor erg blij is met dit Valentijns diner. Wel even je fantasie gebruiken voor het dessert, maar dat komt vast goed 😉

Inslaan + Winnen

Ik snap dat je nu direct naar de winkel wilt rennen om alles in te slaan voor jouw ultieme ‘Valentijnsstamppot’, maar wacht even. Bij onze vrienden van Keurslagerij Jansen  is deze week de rookworst namelijk in de aanbieding. Voor drie ambachtelijke fijne rookworsten betaal je slechts EUR 7,99 en dan krijg je de vierde ook nog eens gratis.

Wedden dat dit een Valentijnsdag wordt om nooit te vergeten! Zeker omdat we een hele toffe WINACTIE hebben voor jou! Wij mogen namelijk een pakket van vier heerlijke rookworsten naar keuze (grof, fijn of runder) weggeven! Meedoen is heel simpel, laat in een reactie onder het artikel op Facebook (HIER) weten wat jouw lievelingsstamppot is. Meedoen kan tot en met woensdag 21 februari 20:00.

VEEL SUCCES & HAPPY VALENTINES DAY!

* Dit artikel is een samenwerking met Keurslagerij Jansen

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.