Opera-diner in Het Lokaal

Eten & Drinken Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Opera-diner in Het Lokaal | 30 mei 2018

Het zal je niet ontgaan zijn dat de temperatuur de afgelopen week bijzonder aangename hoogtes bereikte. Ik vind het tenminste zalig om the sunny life te leven. Kwestie van effectief met je tijd omgaan zodat je zoveel mogelijk buiten kunt spelen werken. Al heb je natuurlijk altijd van die zeikerds die klagen als het maar een beetje op een hittegolf begint te lijken. Die verzoek ik bij dezen vriendelijk doch beslist om zich in een rechte lijn richting Siberië te begeven. Altijd fijn toch als je persoonlijkheid matcht met het klimaat 😉

Little Italy

Als jij er echter net zo over denkt als ik dan raad ik je aan om door te lezen. Klinkt een avondje uit als echte italiaan jou als muziek in de oren? Dan heb ik goed nieuws! Volgende week verandert Amersfoort namelijk in Little Italy en wel op zaterdagavond 9 juni. Het Lokaal organiseert dan namelijk een Opera-diner. En dat betekent genieten van een viergangendiner terwijl je luistert naar de jonge tenor Maurice Rommers.

Opera-diner

Zoals gezegd worden er vier heerlijke gerechten geserveerd, speciaal gemaakt voor jou door broodkunstenaars Paolo Sebastiani en Carel Elsenberg en natuurlijk door chef-kok Tobias Jansen. En je raadt het al, de focus ligt natuurlijk op de zalige Italiaanse smaken waarbij de stem van Maurice zorgt voor nog een vleugje extra inspiratie! Tussen de verschillende gangen door zingt Maurice bekende melodieën van grote componisten als Donizetti, Bellini en Schubert.

Jij snapt, dit belooft een hele bijzondere avond te worden. Wil jij het Opera-diner van Het Lokaal niet missen? Reserveren kan HIER. En natuurlijk alvast…..

Buon Appetito!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.