Proeverij ‘Rondje om de Kerk’

Cultuur Eten & Drinken Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Proeverij ‘Rondje om de Kerk’ | 22 mei 2017

Een nieuwe week is hier en het belooft een goede te worden want mocht je het weerbericht nog niet gecheckt hebben… DOE HET NU!! Tel daarbij op dat we er zomaar een extra vrije dag bij krijgen (gotta love Hemelvaart 😉 en bye bye mondayblues! Heb jij nog geen plannen voor dit zalige lange weekend behalve genieten van het mooie weer let dan even op.

Want van donderdag 25 t/m zondag 28 mei vindt vanaf 12:00 uur Proeverij Rondje om de Kerk plaats. Dit is een nieuw initiatief met een dikke knipoog naar dat andere evenement (r.i.p. Proef Amersfoort!!). De gezelligste restaurants en cafés rondom de Sint Janskerk slaan de handen ineen en bieden een proeverij van gerechten en/of dranken aan. Allemaal volledig in de stijl en smaak van hun eigen zaak. In een dag ben je dus compleet op de hoogte van al het lekkers dat deze toptenten te bieden hebben. Ik zeg negen vliegen in één klap!

Nu kun je natuurlijk niet wachten om de line-up voor deze smaakmaker te horen dus dat zullen we je zeker niet onthouden. Bij de eerste editie van Proeverij Rondje om de Kerk kun je je buikje rondeten bij:

’t Filmhuys, Pitchers, Den Potsenmaecker, ’t Nonnetje, Happerij & Tapperij, In den Grooten Slock, Nul33, Queens, Livingstone & Café Onder de Linde

Met de strippenkaart (verkrijgbaar bij de deelnemende zaken) kun je ook nog eens sparen voor een fijne korting. Heb je namelijk 3 of meer stempels dan krijg je na het Hemelvaart-weekend 10% korting in 1 van de deelnemende restaurants of cafésEn wedden dat het dan lastig kiezen is 😉

Mocht je na al die lekkere hapjes en drankjes nu ineens wat bezorgd zijn om je bikini body? Strek dan even de beentjes en maak een wandelingetje door de Sint Joriskerk, want dat kan voor slechts een euro!

See you there!!!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.