Rock City Beers opent eigen brouwerij..

Eten & Drinken Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Rock City Beers opent eigen brouwerij.. | 6 november 2017

… teminste als het aan de drie enthousiaste oprichters van Amersfoorts bekendste locale biermerk ligt! Rock City Beers is niet meer weg te denken uit onze Keistad. De Amersfoortse speciaalbieren van de heren van Rock City Beers kom je overal tegen en de geluiden zijn altijd positief. Mijn persoonlijke favoriet? De herfstige Bockbiertjes natuurlijk. Perfect voor bij een knapperend haardvuurtje en het flesje is nog mpoi ook( joe, ik blijf een vrouw he).

Voor Koen, Walter en Wiebe is het tijd voor een nieuwe stap en dat is natuurlijk een eigen brouwerij! Dat klinkt mij als een bijzonder goed idee in de oren dus ik zeg doen… Minor detail, zo’n brouwerij kost natuurlijk een flinke bak geld en daar kom jij om het hoekje kijken want jij kunt helpen. Ja, jij! En dan doel ik natuurlijk niet alleen op biertjes drinken.

Rock City Beers is namelijk een crowdfunding campagne gestart om hun droom te verwezenlijken. Een eigen brouwerij om die lekkere bieren te maken en te verkopen in heel Nederland. Bij de brouwerij hoort uiteraard ook een brewpub. The place to be om te onthaasten, te genieten en om lekker neer te ploffen voor een kleine (of grote 😉 direct bij de bron.

Op dit moment worden de Rock City Beers gebrouwen in ketels van anderen. Niks mis mee maar met eigen ketels kunnen de mannen net een stapje verder gaan, bijvoorbeeld met vernieuwende ingredienten en smaakcombinaties. Kortom, die brouwerij moet er gewoon komen! Maar ik snap dat je al overtuigd was bij het woord bier dus hoe kun je helpen? Investeren kan op twee manieren namelijk lenen of kopen, en dit kan al vanaf 250,00. En geloof mij, het rendement liegt er niet om. Alle details vind je hier en…

Let’s make Amersfoort brew again

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.