Wow, that’s Dreulicious!

Eten & Drinken | Reacties uitgeschakeld voor Wow, that’s Dreulicious! | 1 mei 2017

Eten is met stip een van mijn lievelingsdingen en dan bij voorkeur met mensen waar ik net zo dol op ben. Tenzij het een reep Tony’s betreft trouwens, in dat geval is het just me, myself and I. Maar verder kunnen we wel stellen dat eten met een fijn gezelschap niet vervelend is. Samen genieten van een lekkere maaltijd, ik krijg acuut trek terwijl ik dit typ. Een goede maaltijd verbindt, tenminste als je het aan Marscha vraagt en dat is ook precies de reden waarom ze startte met Dreulicious. Met haar catering Amersfoort wil Marscha mensen bij elkaar brengen en laten genieten van lekker en vers eten. Bij een bijzondere gelegenheid of gewoon zomaar. Because you’re worth it!

Catering Amersfoort

Een homemade Dreulicious maaltijd bestel je niet alleen voor jezelf, want wat is er leuker om iemand te verrassen met een lekker maaltje? Ik kan me voorstellen dat je daar als pas bevallen dame een stuk gelukkiger van wordt dan van het 31ste rompertje, just saying 😉

Rouwen

Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn en juist als er wat verdrietigs in mijn omgeving gebeurt, zit ik wel eens met mijn handen in het haar. Ik wil graag laten weten dat ik aan iemand denk in een moeilijke tijd, maar zit iemand wel te wachten op een telefoontje of de zoveelste bos bloemen? Inmiddels weet ik precies wat me te doen staat want het geven van een troostmaaltijd vind ik echt een mooi gebaar. Praktisch, want eten moet je toch en hopelijk ook een moment om even tot rust te komen en je geliefd te voelen…

Marscha stopt in elk gerecht de passie en liefde die ze voelt voor het koken en geloof mij, dat proef je! Haar specialiteiten zijn de Mediterraanse keuken en good old comfort food zoals stamppotjes, lekkere soepjes, stoofpotjes, braadstuk en salades. Daarnaast vergeet Marscha de harde werkers onder ons niet want kunnen je collega’s en jij wel een lekkere en volledig verzorgde lunch gebruiken? Of willen jullie eens iets anders dan een vrijdagmiddagborrel met lauw bier en een bakkie borrelnoten? Kortom je zoekt catering in Amersfoort? You know who to call!

Nu vind ik vooral dat je over eten niet te veel moet ‘lullen’ maar veel beter kunt proeven dus neem gauw een kijkje bij Dreulicious ! Laat je weten wat je ervan vindt? En pssst, vanaf nu zal Marscha regelmatig haar keukengeheimen delen op Rockthiscity.nl dus houd haar in de gaten!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.