Zomerse markten…. Komt dat zien!

Eten & Drinken Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Zomerse markten…. Komt dat zien! | 13 juli 2018

Natuurlijk ben je net als ik keihard aan het aftellen naar de zomervakantie. Snap ik, want of je nu naar verre oorden afreist of lekker in Amersfoort blijft rondhangen… De zomer is bij uitstek de periode om eens lekker te chillen. Nu weet ik niet hoe het bij jou zit, maar bij mij gaat het altijd een beetje kriebelen als ik een paar dagen aan het Henschotermeer heb gelegen. En dan heb ik het niet alleen over het zand tussen mijn billen 🙂 Tijd voor wat actie! Gelukkig voor ons is er ook deze zomer weer genoeg leuks te doen in onze Keistad. Zo staan er weer tig toffe markten op het programma, dus pak gauw je agenda en schrijf maar even mee…..

Oldskool Braderie

Een zomer zonder good old braderie, is als een barbecue zonder worstje. Dus aanstaande zaterdag (14 juli) moet je op het Eemplein zijn. Er zijn diverse kraampjes, voor elk wat wils en ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Er is een draaimolen en de mogelijkheid om pony te rijden. Ik zeg succes gegarandeerd! De Braderie is geopend van 09:00 tot 17:00 en uiteraard zijn alle winkels op het Eemplein ook gewoon open.

Snuffelen maar

Na het succes van de vorige edities is het 21 juli weer tijd voor de Antiek & Curiosamarkt. De kans om een bezoekje te brengen aan het Amersfoortse Montmartre! En op het Eemplein staat gedurende de Antiek & Curiosamarkt een heuse Eiffeltoren. Deze is natuurlijk ook zeer geschikt voor een vakantie selfie;) Uiteraard is de Kunstmarkt in samenwerking met Scholen in de Kunst ook weer van de partij. Hier kocht ik tijdens de vorige editie echt heel toffe kaarten, dus mis het niet! De markt is geopend van 09:00 tot 16:30 uur.

Boekenwurmen opgelet

Ben jij een rasechte boekenwurm? Dan is het 28 juli tijd om uit je hol te kruipen want dan staat het Eemplein Boekenfestijn op de agenda. In samenwerking met de Bibliotheek wordt het eemplein opnieuw veranderd in een tweedehands boekenwalhalla. Dé gelegenheid om je slag te slaan als je nog wel wat leesvoer kunt gebruiken voor tijdens de vakantie of om de ‘achterbank’ een beetje rustig te houden. Want ook de kinderboeken zijn ruim vertegenwoordigd op het festijn. Mocht jij nu denken ‘Leuk, maar ik kom juist om in de boeken?’ Ook dan ben je van harte welkom, want tijdens het Boekenfestijn kun je jouw boeken verkopen! Aanmelden kan nog via buythebooknl@gmail.com. Het Boekenfestijn is geopend van 10:00 tot 17:00 uur

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Winkeliersvereniging Eemplein

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.