Bankhangen? Nee! Theaterweekend? Ja!

Nieuws Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Bankhangen? Nee! Theaterweekend? Ja! | 21 januari 2019

Het zal je niet ontgaan zijn dat het januari is. Je vriest aan je zadel vast, je bankrekening kreunt nog na van december en je broek zit nog steeds mega veel een tikkeltje te strak. Het is natuurlijk niet voor niks dat Blue Monday vandaag weer op de kalender staat en we ons massaal huilend van ellende door de dag slepen. Januari is nu eenmaal een enorme beetje een b*tch. Om toch nog gezellig de lente te halen zit er maar één ding op. Doe een dikke sjaal om, geniet van die stralende zon buiten en GET YOUR LAZY ASS OF THE COUCH….

Hop hop

Geen zorgen: dit wordt geen peptalk om jezelf af te beulen in de sportschool, je kent me immers langer dan vandaag 😉 Wat dit dan wel wordt? Een pleidooi om jezelf los te weken van Netflix, de bank en je verwassen joggingbroek. De beste remedie tegen de minst gezellige maand van het jaar is toch echt om leuke dingen te gaan doen. Dus hop hop, spring even onder de douche en hijs jezelf in een lekkere outfit. Komen die donkere dagen toch nog van pas, want niemand die ziet dat één en ander wat strak zit.

Goed, daar sta je dan fris geföhnd te wiebelen op je hakken (jup, dat is even wat anders dan die berensloffen hè…). Maar wat nu? Kun jij wel wat inspiratie gebruiken om iets tofs te gaan doen dit weekend? Say no more, want ik heb DE perfecte tip voor jou! Van 25 tot en met 27 januari is het namelijk Nationaal Theaterweekend 2019 en wij Amersfoorters weten dan natuurlijk wel waar we moeten zijn..

Flint

Gedurende het hele theaterweekend zijn er in Flint klassieke, familie, cabaret en muziek voorstellingen die je voor slechts €10,00 per stuk kunt bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Cabarestafette? Tijdens deze voorstelling (het concept bestaat al sinds ’85!) zie je drie aanstormende talenten voor de prijs van één. Vaak gaat het om winnaars van een cabaretfestival en in dit geval zie je Farbod, Glodi en Gestampte Meisjes. Mocht je na afloop nog zin hebben om te blijven hangen? Doen! Want DJ Hookski draait na afloop tijdens TREK Live.

Trek Live XL

Trommel ook snel een berg vrienden op voor het ultieme avondje uit bij Trek Live XL Americana. Tijdens dit mini festival op zaterdag 26 januari geniet je van de tofste band met die heerlijke Americana sound. Van 16:00 tot 20:00 heb je gratis toegang tot alle live acts op diverse podia in Flint. Jij geniet van lokaal talent dat op deze sympathieke manier een kans krijgt zich te presenteren aan een groot publiek. Ik zeg een win-win situatie! Het programma ziet er als volgt uit:

16.00- 16.30 DJ Bugs Benny

16.30-17.20 Arno Mijnten ( I am Live)

17.20-17.40 DJ Bugs Benny

17.40-18.30 Jody Kailola Band

18.30- 19.00 DJ Bugs Benny

19.00-19.50 Laura Kits

Dikke streep in je agenda door dit weekend! En vergeet niet een kijkje te nemen naar het volledige programma (HIER), want er valt nog veel meer te beleven. Wie had het ook al weer over bankhangen….

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.