Binnenkijken bij Anouk

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Binnenkijken bij Anouk | 7 augustus 2018

Is er iets leuker dan lekker ongegeneerd binnenkijken bij mooie huizen? Ik ben in elk geval zo iemand die tijdens een wandelingetje regelmatig mijn nek verrekt. Probeer ik natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk te doen, met wisselend resultaat overigens ;). Het blijft gewoon reuze interessant om te zien hoe anderen hun huis inrichten en hoe creatief sommige mensen zijn op interieurgebied. Vandaag mogen we ongeneerd naar binnen kijken bij Anouk ten Have!

Deze interior junkie is stylist en blogger voor Karwei en dat zie je! Samen met haar vriend woont Anouk in een sociale huurwoning. Van de buitenkant lijkt deze niet zo bijzonder, maar als je binnenkomt is direct duidelijk dat hier een interieur goeroe woont. Niet alleen is het appartemant bizar ruim, de ruimtes zijn ZO mooi en harmonieus ingedeeld. Anouk, mag ik bij je intrekken pleaseeee?

De woonkamer van Anouk is heerlijk ruim en licht. Met de indeling is duidelijk ook rekening gehouden met de lichtinval vanuit de tuin. De tuin is overigens een grote verrassing van dit huis want ook deze is huge! In de zomer dus een fijn verlengde van de woonruimte. En een extra plek waar Anouk los kan gaan qua stylen 😉

De eettafel heeft een stalen onderstel en een houten blad, de stoelen zijn een mix van Karwei en Ikea

Een tv is natuurlijk nooit het mooiste item in een interieur, maar door de rustige styling van deze hoek en het sfeervolle hout gecombineerd met het strakke wit valt de tv een stuk minder op.

De kast is vintage en het was een aardig klusje om deze op te knappen. Inmiddels is dit een perfecte plek om items uit te stallen die net even wat extra aandacht verdienen.

Voor Karwei verzint Anouk regelmatig toffe DIY’s. Benieuwd hoe je deze toffe plantenbak zelf maakt? Je vindt haar uitleg hier!

Heerlijk plekje om lekker te chillen en door het gebruik van verschillende materialen wordt het nooit saai.

Trust me, in dit huis vind je geen hoekje waar niet over nagedacht is

De tuin loopt over de hele breedte van zowel de woon- als de slaapkamer en dus is er overal lekker veel licht

Het hoofdbord achter het bed maakte Anouk zelf van verwarmingspanelen en ook het nachtkastje is een diy project!

Naast interieurstyling is Anouk ook niet vies van een beetje fashion op zijn tijd 😉

Tot slot is er nog een studeer/werkkamer where the magic happens 😉 Ik snap in elk geval direct dat al die toffe diy’s op deze toffe plek geboren worden ;

Hartstikke bedankt Anouk! Ik vond het enorm gezellig om rond te kijken in je prachtige huis en ben met een bak inspiratie naar huis gegaan. Ik hoop dat we nog heel veel toffe projecten van je voorbij zien gaan komen! Heb jij ook zo’n tof huis in of nabij Amersfoort en vind je het leuk als ik een keertje kom binnenkijken bij jou? Aanmelden kan op info@rockthiscity.nl

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.