Binnenkijken bij Laura

Nieuws | 1 reactie | 26 juli 2018

Is er iets leuker dan lekker ongegeneerd binnenkijken bij mooie huizen? Ik ben in elk geval iemand die tijdens een wandelingetje regelmatig mijn nek verrekt. Dat probeer ik natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk te doen, met wisselend resultaat overigens ;). Het blijft gewoon reuze interessant om te zien hoe anderen hun huis inrichten en hoe creatief sommige mensen zijn op interieurgebied. Vandaag mogen we ongeneerd naar binnen kijken bij Laura!

Afgelopen zomer verhuisde Laura inclusief man en tweeling vanuit Haarlem naar Amersfoort en als ze de voordeur openzwaait snap ik direct waarom. Ooit was dit prachtige, vrijstaande huis aan de rand van het Randebroekerpark een tennisclub. Hoe tof is dat? Overigens zie je daar helemaal niets meer van, maar wat mij betreft geldt het toch een beetje als sporten. Ontbijten op de tennisbaan 😉

 Door alle ramen is de ruime woonkamer ontzettend licht. En Laura deed iets heel tofs met de kozijnen. Deze zijn namelijk allemaal donker grijs geverfd. Je moet even durven maar nu lijken de kozijnen van staal en dat is een te gek contrast met het oude huis. Donker grijze verf staat inmiddels op mijn boodschappenlijstje, dat snap je 😉

Een bank vol kussens in verschillende kleuren en materialen, een groot rond kleed en vrolijke opvallende lampen…. Laura weet duidelijk hoe je een grote ruimte laat leven.

En hoe fijn is het om zo rondom het groen te wonen?!

En je weet toch, geen hipster huis compleet zonder Pilea 🙂

Dive in…

De lamp verhuisde mee vanuit Haarlem en past ook fantastisch in dit huis!

De keuken is nog niet helemaal af maar belooft net zo te gek te worden als de rest van het huis. En hier wil je toch je beschuitje eten? Aan de ene kant uitzicht op het water en aan de andere kant kijk je recht de tuin in.

En dan hebben we het natuurlijk niet zomaar over een tuin. Doordat je niet ziet waar het park begint en de tuin eindigt woon je letterlijk in het groen. En dat op tien minuutjes fietsen van De Hof he mensen….

Lekker hoekjes galore in deze tuin. Vuurtje aan en niks meer aan doen!

Pippi Langskous’ Vila Kakelbont is er niks bij

Binnen zijn nog veel oude details aanwezig zoals de mooie glazen deuren

En wat blijkt? Als je een grote muur knalgeel verft, lijkt het net alsof de zon altijd schijnt!

De bovenverdieping is nog een work in progress maar dat geeft helemaal niks. Dan moet ik gewoon nog een keer terugkomen voor een part two! Bij deze afgesproken toch?!

Reacties

  • Elke keer als ik langs dit huis rij, denk ik wat een mooi huis. Maar gelijk denk ik ook wat zonde dat het aan die super drukke (rond)weg staat. Altijd verkeer, druk met bussen. Helaas is het artikel niet helemaal volledig geschreven naar de waarheid. Maar het is echt een prachtig huis.