Binnenkijken bij Linda & Michel

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Binnenkijken bij Linda & Michel | 19 juli 2018

Is er iets leuker dan lekker ongegeneerd binnenkijken bij mooie huizen? Ik ben in elk geval zo iemand die tijdens een wandelingetje regelmatig mijn nek verrekt. Probeer ik natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk te doen, met wisselend resultaat overigens ;). Het blijft gewoon reuze interessant om te zien hoe anderen hun huis inrichten en hoe creatief sommige mensen zijn op interieur gebied. Vandaag mogen we ongeneerd naar binnen loeren bij Linda en Michel en daarvoor moet deze downtown chick even een uitstapje maken naar Vathorst…

Over Vathorst zijn de meningen verdeeld maar als ik op een zonnige ochtend mag binnenkomen bij Linda en Michel ben ik wel een beetje jaloers. Op de zeeen van ruimte binnen bijvoorbeeld, maar nog veel meer op de toffe inrichting! Zelf zijn ze nog net zo enthousiast over hun paleis als op de dag van de oplevering acht jaar geleden en dat snap ik direct. Kijk je mee?

De keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis en is lekker strak. De staalblauwe kleur wordt ook doorgetrokken richting het woongedeelte.

Hier is alleen ruimte voor mooie eyecatchers. Check bijvoorbeeld de lampjes!

Het houten kastje vond Linda bij De IJhallen, we like! Erop staan mooie items die ze in de loop der jaren hebben verzameld.

De open kast (die overigens van Ikea is!) verdeeldt de ruimte mooi in het kook- en woongedeelte

In de kast zien we veel souvenirs en mooie fotografieboeken. Dat laatste is een grote hobby van Linda en dit zie je door het hele huis terug.

Liefde voor deze lamp!!

Persoonlijke details, ik houd er van. Super idee om met foto’s op de wereldkaart van kurk bij te houden waar je bent geweest!

De stoel is een Marktplaats vondst, wat een geluk! Dit is volgens Linda een perfect plekje om lekker te chillen of voor een goed gesprek met de goudvis 😉

Oog voor detail!

In dit interieur wordt flink geexperimenteerd met materialen, kleuren en printjes en zo blijkt maar weer dat heus niet alles matchy matchy hoeft te zijn. Liever niet wat mij betreft!

In plaats van een eettafel is er een werkplek gecreeerd. Het risico met dergelijke werkplekken is natuurlijk dat het een bende wordt (guilty as charged!) maar niet hier. Het geheel oogt juist rustig en ik krijg direct zin om aan de slag te gaan 😉

En ik weet dat je het wil weten… De Robot is een Cubebot!

En dan komen we bij de grootste verrassing van het huis. Over de gehele eerste verdieping is een ruimte gecreeerd waar ik direct verliefd op werd. Meet the slaapkamer-home spa- walk in closet… IK WIL HET OOK! Binnenkijken bij Linda en Michel is een feestje 😉

Hier de volledige doorkijk over de verdieping vanuit de walk in closet. Rechts de badkamer die niet zou misstaan in menig boutique hotel en vanuit daar loop je zo het slaapgedeelte in.

Het walk in closet gedeelte. De ruimtes zijn in principe allemaal open, maar mocht je behoefte hebben aan een beetje privacy dan zijn er schuivdeuren.

Hier kom je toch nooit meer uit als je eenmaal ligt te dobberen? Ik snap serieus niet waarom Linda en Michel uberhaupt nog beneden komen..

Dat zeg ik… nooit meer naar beneden..

LOVE IT! Daar wil je toch je kinderen van wegdoen en je bovenverdieping slopen?!

Maar ook op zolder is nog een verrassing. Linda blijkt namelijk een hele toffe webshop te runnen en hier bevindt zich haar atelier. Benieuwd wat Linda maakt? Ik schreef al eerder over haar toffe onderneming OWNED BY!

Work in progress

Een visionboard vol instant inpiratie

En serieuze machines natuurlijk. Linda’s webshop OWNED BY vind je overigens hier!

En ik noemde het eerder al, de liefde voor fotografie zie je door het hele huis. Zelfs het overloopje ziet er onwijs tof uit zo!

Bedankt Linda en Michel, het was reuze gezellig bij jullie en ik droom stiekem nog steeds van jullie badkamer from heaven! Heb jij ook zo’n tof huis in of nabij Amersfoort en vind je het leuk als ik een keertje kom binnenkijken bij jou? Aanmelden kan op martine@rockthiscity.nl

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.