Binnenkijken bij Maaike & Marco

Nieuws | 1 reactie | 12 juli 2018

Is er iets leuker dan lekker ongegeneerd naar binnen gluren bij mooie huizen? Ik ben in ieder geval zo iemand die tijdens een wandelingetje regelmatig haar nek verrekt. Uiteraard probeer ik het altijd zo onopvallend mogelijk te doen, overigens met wisselend resultaat ;). Het blijft gewoon reuze interessant om te zien hoe anderen hun huis inrichten en hoe creatief sommige mensen zijn op interieur gebied. Vandaag mogen we even ongeneerd naar binnen loeren bij Maaike en Marco (klinkt al gezellig, vind je niet?!)

Maaike liep jaren geleden al regelmatig langs het toffe huisje vlak bij de Kamperbinnenpoort en -net als ik- loerde ze graag naar binnen met het idee ‘ooit woon ik hier!’ Toen het huis dan ook te koop stond, sloeg ze samen met Marco haar slag. Inmiddels woont het vrolijke stel er alweer een tijdje en mogen we vandaag een kijkje nemen in hun interieur. Jeeeeeh!

Dat Maaike een style queen is wordt al snel duidelijk want wat een lekker huis is dit zeg! Ik houd zo van dit soort creatieve, fijne hoekjes! De poster is een IXXI.

Het bekende wandrek van de Hema door Maaike opgeleukt met toffe accessoires.

Maaike werkte voorheen bij Loods5 en is sinds kort aan de slag bij BLUR. Helemaal in haar straatje!

Het gouden rekje is van MADAM STOLTZ en de muur is geverfd in de kleur ‘early dew’. Echt, ik ken niemand die deze kleur niet mooi vindt ook al is het een nachtmerrie om ’t goed op de foto te krijgen 😉

Een man in huis betekent natuurlijk man-stuff. Voor dit stel echter geen grote zwarte boxen, maar een prachtig systeem van  House of Marley.

Het kastje is een recente vondst van BLUR en het hertje erop komt uit een kerstpakket uit de tijd dat Maaike nog bij Loods5 werkte. Weer eens wat anders dan bakjes ragout, doe mij zo’n kerstpakket 😉

Vensterbanken lenen zich natuurlijk uitstekend voor dit soort toffe uitstallingen. Zeker met zulke mooie grote, ramen.

Maaike is dol op veranderen dus de kans is groot dat het er volgende maand weer heel anders uitziet. Voordeel van accessoires is dat je snel en makkelijk mixed & matched!

Shiny Happy People! De witte kast op de achtergrond is een Marktplaats vondst die ze zo gelaten hebben.

Maaike en Marco zijn augustus 2016 getrouwd en deze ingelijste tekening was geprint op de ‘save the date’

ALs je binnen komt loop je direct tegen de diy kapstok aan en ja, er wordt regelmatig gevraagd of de muur nog niet af is…. Ik houd ervan!

Waarom één salontafel als je er ook drie kunt hebben?! Het krukje is gekocht via Instagram, het tafeltje van beton is van Loods5 en het grote tafeltje is een diy project van een mand met een zelfgemaakt houten blad. Het kleed heeft prachtige heldere kleurtjes en is van Storebror.

De tafel is gekocht bij de Amersfoortse winkel Eigenaar8 (TIP!!) en de grijze stoelen komen verrassend genoeg van Praxis.

Op de eerste verdieping is naast de slaapkamer een ruimte met een tof plekje vol herinneringen aan de bruiloft van afgelopen zomer. Heel cool dat Maaike de jurk niet naar de stomerij heeft gebracht omdat de vieze onderkant van de jurk haar juist herinnert aan de toffe buitenbruiloft!

Sweet dreams voor dit koppel. De slaapkamer is niet heel groot, maar wel lekker licht!

Aan de andere kant van de slaapkamer staat een kastje van de kringloop te shinen

Thanks Maaike en Marco! Ik vond het ontzettend tof om in jullie mooie huis rond te kijken en Maaike, ik weet je te vinden als ik stijladvies nodig heb 😉

Reacties