BLUR goes Vintage op 25 maart!

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor BLUR goes Vintage op 25 maart! | 20 maart 2018

De zomercollecties hangen inmiddels volop te shinen in de winkels, maar ik vind de gevoelstemperatuur ’s ochtends op de fiets nog niet bepaald zomers te noemen (brainfreeze anyone?!). Vandaar dat ik mezelf rond deze tijd van het jaar altijd een ‘no buy’ opleg. Even een moment van bezinning om te voorkomen dat ik in juni 21 blousjes met ananasprint in mijn kast heb hangen. Ik gok echter maar zo dat er aanstaande zondag een einde komt aan deze periode, want dan is het weer tijd voor BLUR goes Vintage. Gelukkig weten we allemaal dat zo’n ‘no buy’ niet geldt op zon- en feestdagen 😉

One’s ‘trash’ is another’s treasure

Voor slechts EUR 35,- kun jij (de ultieme fashionista wiens kast wel een opruimbeurtje kan gebruiken) een kraam huren om je items te verkopen. Let op, de markt is specifiek gericht op moderne vintage dus kleding, schoenen, tassen en accessoires die logischerwijs in goede staat verkeren. Op die manier probeert de markt een fijne tegenhanger te zijn van de welbekende ‘fast fashion’.

Op de markt wordt het 20/80  principe gehanteerd. 80% van wat je aanbiedt moet onder moderne vintage vallen. De overige 20% kan van alles zijn. Let op, bij de kramen zijn geen stroompunten aanwezig dus je disco-lamp moet helaas thuis blijven..

 

Shop till you drop

Een kraam huren op BLUR goes vintage is heel eenvoudig. Loop even binnen bij BLUR (sowieso nooit een straf) of stuur een mail naar hello@bluryourlife.com. En tot slot nog een goede tip. Huur een kraam samen met vrienden. Super gezellig, voordeliger en dan kun je ook nog even je winst stuk slaan bij de andere kramen, just saying ;)… Tot zondag!

Bron foto 1 & 2
Bron foto 3

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.