Het is tijd voor de Kofferbakmarkt!

Nieuws Spon Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Het is tijd voor de Kofferbakmarkt! | 14 juni 2018

Iedereen heeft wel zo’n plek in huis. Ver genoeg uit het zicht en altijd vol. Omdat het DE plek is waar je alles verzamelt wat er op je pad komt. Op het moment zelf lijkt het de moeite van het bewaren meer dan waard. Maar heeft het eenmaal een plekje in DE kast dan wacht het item een triest lot. Vergetelheid tot je van ellende uit elkaar valt. Zielig toch? Daarom bied ik je vandaag een prima alternatief; de Kofferbakmarkt!

Oude zooi

Want zooi hebben we allemaal en waarschijnlijk meer dan ons lief is. Wees maar eens eerlijk over wat jij de afgelopen jaren allemaal je ‘hol’ hebt binnengesleept. Dingen die op het moment onmisbaar lijken, maar als puntje bij paaltje komt alleen maar kostbare bergruimte innemen. Want ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier is het altijd schipperen met ruimte. Het blijft altijd schuiven. Is de schuur netjes, dan ontploft de zolder. En is de vliering ge ‘marie kondo’t’ dan ontploft de inbouwkast. You can’t have it all dus een mooie gelegenheid om een beetje te minimaliseren.

Kofferbakmarkt

Jouw rommel is misschien wel andermans lucky catch dus verkopen die hap! En dat kan ontzettend simpel op de Kofferbakmarkt a.s. zaterdag op het Eemplein. Het enige wat je nodig hebt -en dit zal geen verrassing zijn- is een kofferbak. Van je eigen bakkie, maak je in no time je eigen winkeltje. En de winst van de dag? Die kun je natuurlijk direct stukslaan bij je buren, je hebt immers toch ineens zoveel bergruimte over 😉

De kofferbakmarkt is in de jaren ’80 ontstaan in Engeland als de ‘car boot sale’. Tweedehands artikelen worden recht vanuit je kofferbak verkocht en het fenomeen is dus te vergelijken met een vlooienmarkt. Een waar paradijs voor de ultieme snuffelaar!

Doe jij mee?

Dus pak je agenda en highlighter erbij en zet een groot kruis door zaterdag 16 juni. Niet vergeten om je eerst even aan te melden voor een plekkie trouwens. Dat kan heel eenvoudig HIER. De Kofferbakmarkt begint om 10:00 uur en je kunt tot 16:00 uur losgaan . Rest mij nog je veel succes te wensen bij de verkoop. En uiteraard mag je altijd de schrijver van dit artikel tippen als je echte must haves hebt liggen…..

Tot zaterdag!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met winkeliersvereniging Eemplein

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.