Back in business!

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Back in business! | 12 februari 2019

Poeheee, wat was het stil hier de afgelopen maanden. Waar je eerder gewend was aan minstens drie artikelen per week, was dat de afgelopen periode een stuk minder (#understatement..). Nu blog ik al jaaaaaaaren (granny!) en raak ik gelukkig niet meer in paniek als de inspiratie even op zich laat wachten. Want ik weet dat het altijd weer goed komt. Of niet natuurlijk, maar dan zegt dat ook wat. Feit blijft dat jij nu een nieuw artikel zit te lezen en dat betekent maar één ding…

Rockthiscity.nl is BACK IN BUSINESS!

Nu nog in haar oude vertrouwde jasje, maar je weet hoe vrouwen zijn…. Als het voorjaar eraan komt willen ze een nieuwe outfit en dus zijn we achter de schermen druk bezig met de perfecte nieuwe look. Keep you posted!

Ook zal er de komende tijd het één en ander gaan veranderen qua content. Natuurlijk blijven we je dagelijkse dosis Amersfoort, don’t you worry ‘bout a thing maar er zal wel meer focus komen in de onderwerpen. De afgelopen twee jaar hebben we over ontzettend veel verschillende onderwerpen geschreven en toffe samenwerkingen gedaan. Juist daardoor hebben we nu heel goed voor ogen welke kant we op willen, namelijk de jouwe!

Dit is en blijft namelijk het online magazine voor de inwoners van de TOFSTE stad van Nederland. Let’s begin to ROCK THIS CITY!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.