Hoe ‘KEI’ ben jij? We vragen het Evelyne de Jong!

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Hoe ‘KEI’ ben jij? We vragen het Evelyne de Jong! | 1 november 2018

Dat de leukste mensen in Amersfoort wonen weet jij natuurlijk net zo goed als ik. Tijd dus om elkaar wat beter te leren kennen. Je weet wel, laptopje open, cappuccino erbij (of wat sterkers.. 😉 en ongeneerd iemand het vuur aan de schenen leggen.. Powerbabe Evelyne de Jong bijt vandaag de spits af, en daar ben ik blij om want als er iemand enthousiast is over Amersfoort dan is zij het wel. Met haar platform Ontdek Amersfoort geeft ze Amersfoorters de kans om hun liefde voor de stad te delen. The place to be dus om uit eerste hand te horen waar de tofste hotspot zich bevinden. Hoe leuk is dat? Benieuwd hoe ‘KEI’ deze Amersfoort expert is…?

Evelyne, vertel….

Hoe? Wat? Waar? Hoe ben je in Amersfoort terecht gekomen en waarom blijf je?

Ik ben in Amersfoort geboren en getogen. Maar ben onlangs verhuisd naar Leusden. Ook een fijne plek en super dichtbij Amersfoort! Dus ik ben er nog super vaak te vinden. Ook om content te schieten voor het Instagram account Ontdek Amersfoort.

Vertel eens wat over de ontstaansgeschiedenis van Amersfoort. (Je zou nu natuurlijk Google kunnen openen, maar weet dat eeuwig ongeluk je dan zal achtervolgen. Just saying…)

Eerlijk gezegd weet ik daar nog veel te weinig over. Ik wil nog een keer mee gaan met de Amersfoortse gidsen, zodat ik er meer over kan leren. Maar ik weet wel dat de Onze Lieve Vrouwentoren eerst groter was. Er zat een hele kerk aan vast. Uiteindelijk is er door een buskruitexplosie in 1787, alleen nog de toren overgebleven.

Wie is de leukste Keientrekker die jij kent?

Ik denk de dames van In de Buurt Amersfoort (Roeliene en Annemarie). Zij hebben zoveel enthousiasme en vertellen toffe verhalen over Amersfoort.

Hoe ziet jouw ideale avond in Amersfoort eruit?

Mijn ideale avond bestaat uit een filmpje pakken bij Pathe en daarna door om een drankje te doen in de stad.

Wat is jouw geheime adresje in Amersfoort, dont worry we vertellen het niet verder 😉..

De laatste tijd ben ik vaak te vinden bij Bagels & Beans om te werken met andere ondernemers. Hele fijne plek met heerlijke bagels.

Tot slot mag je nu in drie zinnen Amersfoort pitchen aan elke gek die er (nog) niet woont. Houd je niet in, the floor is yours. 3…, 2…, 1…, GO!

Amersfoort is voor iedereen die houdt van gezelligheid en kneuterigheid. De stad is niet groot, maar wordt steeds levendiger met alle evenementen die er worden georganiseerd. Ga lekker op ontdekkingstocht door Amersfoort om te zien wat deze fijne stad je te bieden heeft.

 Kiezen maar en kort (ik herhaal KORT!) toelichten mag..

De Hof OF De Nieuwe Stad?

De Nieuwe Stad

Tuin OF Balkon?

Tuin. Ik heb een hondje (Shiba Inu) en wil graag voor haar een tuintje dat ze lekker de hele dag buiten kan spelen als ze dat wilt.

Forever OF For the time being?

Forever. Amersfoort blijft altijd onderdeel van mij.

Edward OF Jochem?

Geen van beiden? Ik weet niet wie deze personen zijn?

Downtown OF Vathorst?

Downtown!

Lokaal OF Import?

Lokaal. En dan in het speciaal lokale producten. Support your locals. Of dit nou eten halen bij het Lokaal is of groente en fruit scoren op de markt. Of op bezoek bij een van de hippe eettentjes of kledingwinkels (Reuring en Roots).

Keigaaf OF Supervet?

Keigaaf. Just because er ‘kei’ in staat. Ben een echte keientrekker.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.