In the spotlights: Annemiek van Doorn

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor In the spotlights: Annemiek van Doorn | 29 mei 2018

Al het goede komt uit Amersfoort, duh! Tijd om eens een te kijken naar de mensen die onze toffe stad herbergt. In deze nieuwe rubriek stellen we vanaf nu dan ook graag de tofste, origineelste en creatiefste inwoners aan je voor. Vandaag de beurt aan een dame die ik al een tijdje volg op instagram, simpelweg omdat ik een zwaar verliefd ben op de prachtige schilderijen die ze maakt. Meet Annemiek van Doorn!

Het werk van Annemiek is super vrouwelijk, enorm elegant en prachtig van kleur. Deze schilderijen schreeuwen toch om een plekje aan jouw slaapkamer muur?! Eigenlijk kan ik ook niet meer stoppen met dromen van een walk in closet van minstens 20 vierkante meter met aan elke muur zo’n tof schilderij! Hey, a girl can dream right….

Al zolang Annemiek zich kan herinneren is fotograferen haar hobby. Geen verrassing dus dat ze een studie volgde aan de fotovakschool en zich specialiseerde in portretfotografie. Inmiddels is ze (lucky for us!!) ook gaan tekenen en schilderen waarbij ze zich focust op het vrouwelijk lichaam en gezicht in combinatie met fashion items.

Haar eerste expositie bij Kunstkader in Amersfoort is inmiddels al achter de rug en momenteel wordt er hard gewerkt aan een tweede collectie (yes please!). Meer informatie over Annemiek en haar werk vind je HIER, en neem zeker ook een kijkje bij haar foto’s want die zijn ook enorm de moeite waard!

Bron foto’s Instagram @annemiekvandoorn.nl

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.