Ken jij Arte di Vita al?!

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Ken jij Arte di Vita al?! | 26 april 2018

Jawel hoor mensen, de lente is hier. Can i hear a woop woop!! De tuindeuren staan open, de lounge-set staat weer en wat betreft mijn woonkamer? Tja, die ben ik dus zat! Schapenvachtjes en fluffy kussens? Kaarsen en wollen plaids? Ze krijgen van mij een enkeltje zolder want ik wil frisse kleurtjes, krakende stoffen en vooral heel veel licht! Tijd voor een beetje interieurinspiratie en die vond ik praktisch bij mij om de hoek. Well hello, Arte di Vita interiors! Waarom kende ik jullie nog niet?

Arte di Vita

In een van de meest fotogenieke straatjes van Amersfoort (Grote Sint Jansstraat nr.8) vind je Capanni Lifestyle Concept Store, ook wel de Arte di Vita headquarters. Naast de Concept Store bestaat Arte di Vita ook nog uit een Bed & Breakfast in Toscane. Snap je het nog? Tijd voor wat achtergrondinformatie 😉

Hoe het begon

Men neme een groep vrienden en familie die zich een slag in de rondte zoeken om DE perfecte locatie te vinden in Toscane voor een gezamenlijke vakantie. Uiteindelijk vinden ze een Italiaans paradijsje in Casa Capanni. De vakantie is top en het gaat zoals het op vakantie gaat. Het grote fantaseren begint, want hoe tof zou het zijn om zo’n landhuis met elkaar te kopen en om te toveren in een Bed & Breakfast?! Klinkt als de nieuwe literaire triller van Saskia Noort of een aflevering van ‘Ik Vertrek’, maar er is een groot verschil. Dit verhaal heeft een happy end en er wordt niemand vermoord, dat ook 😉…

Bed & Breakfast

Het blijft namelijk niet bij fantaseren en inmiddels kun je zelf een bezoek brengen aan het idyllische Casa Capanni op het prachtige en rustige platteland van Toscane. Er staat een droom van een Bed & Breakfast en veel bezoekers raken niet uitgesproken over het bijzondere interieur. En wat is er nu een toffer souvenir dan de muurkleur of de gordijnen van je vakantieverblijf?!

Opnieuw werden de krachten gebundeld en kwam er naast de Bed & Breakfast in Italië een Concept Store in Amersfoort. Bij Capanni Lifestyle Concept Store vind je een eigen kalkverf en krijtverf lijn in een speciaal ontworpen kleurselectie. Een collectie natuurlijke stoffen in bijpassende kleuren en ook worden er meubels op maat gemaakt. En om het helemaal af te maken zijn er accessoires als kussens en lampenkappen. Het Toscane van de lage landen is dus binnen no time geregeld.

Ik zeg wandel eens binnen in het prachtige pand, want ik weet zeker dat je net zo verrast zal zijn als ik. Al is het alleen om eens te ruiken aan de verflijn die op een klein beetje bindmiddel na uitsluitend uit natuurlijke materialen bestaat. Je weet niet wat je ruikt!

Meer informatie over de openingstijden van Capanni Lifestyle Concept Store vind je HIER

Foto’s by Rosie Reports

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.