Kom naar het Sustainable Styling Event!

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Kom naar het Sustainable Styling Event! | 12 oktober 2018

Fashionista’s opgelet! Deze week is het Dutch Sustainable Fashion Week, en elke zichzelf respecterende modeliefhebber zou daar toch even stil bij moeten staan. Voor hun eigen garderobekast bijvoorbeeld. Begrijp me niet verkeerd, ik ben zeker geen starre activist maar een betere wereld begint toch echt bij jezelf. Juist op het gebied van duurzame mode denk ik dat alle beetjes helpen.

Vintage baby….

Mijn conclusie is dan ook dat ik helemaal niet vies ben van toffe tweedehands vondsten. Weet je in elk geval zeker dat niemand anders straalt in hetzelfde jurkje als jij op een feestje. En met wat slimme tweedehands vondsten kun jij je weer lekker een slag in rondte mixen & matchen. Daarnaast is tweedehands vaak een stuk goedkoper. Als je dan ook nog heel hard ‘Vintage baby…!’ roept als iemand vraagt wat je draagt, zit je helemaal goed.

Scrabble woord

Speciaal in het kader van de Dutch Sustainable Fashion Week organiseert pop-up store ‘Oud-Nieuws‘ een heel tof en inspirerend Sustainable Styling Event! Vind jij het lastig om tweedehands items te scoren, ze te matchen met je huidige garderobe of heb je gewoon zin in een fantastische middag onder leiding van tweedehands-modegoeroe (goed scrabblewoord by the way!) Sally Elizabeth Pittman? Je bent morgen van harte welkom! De middag start om 12:00 uur en je kunt voor advies terecht tot 16:00 uur. Extra volle kledingrekken en accessoires zijn speciaal voor deze dag bij ‘Oud-Nieuws’ gebracht, dus ik zou zeggen ‘sla je vintage slag!’

Je vindt pop-up store ‘Oud-Nieuws’ aan de Arnhemseweg 31 en uiteraard is de toegang helemaal gratis.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.