Sterren Muziekfeest op het plein, the madness

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Sterren Muziekfeest op het plein, the madness | 20 juni 2018

” He Jan Smit, wat doe jij eigenlijk vanavond? Oh niks bijzonders, feestje in Amersfoort..”

En jawel, vandaag is het zover. Het Sterrenmuziekfeest op het plein. Onze eigen Hof verandert vanavond in een waar muziekspektakel waar de sterren je om de oren vliegen. Om die reden schijnen er al dagenlang mensen stiekem in slaapzakken onder terrasjes te bivakkeren 😉 Er zijn genoeg onheilspellende berichten… Zo gaan om 18:00 bijna alle ingangen naar de Hof dicht en blijven er slechts drie over (Langestraat, Lavendelstraat en Achter het Oude Stadhuis). En je weet het, vol is vol (waar hoorden we dat eerder..).

Wil jij dit spektakel niet missen dan zul je dus drastische maatregelen moeten nemen.

Over welke sterren we het hebben? Jantje Smit dus en wat dacht je van de toppers! Niet de minste namen toch? Ook Monique Smit en de ijle stemmetjes van OG3NE ken ik. Maar wie in hemelsnaam Henk Dissel, Wesley Bronkhorst (was dat geen voetballer?!) en Jeffrey Heesen zijn? Ik kan het je niet met zekerheid vertellen. Moet ik misschien toch een kijkje gaan nemen vanavond om mijn nationale muziekkennis wat op te krikken…

Mocht jij niet kunnen wachten om Neerlands finest vanavond live te kunnen aanschouwen? Het Sterren Muziekfeest op het plein begint om 19:30 uur op De Hof.

Bron foto 2

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.