STUDIO JINT

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor STUDIO JINT | 15 mei 2018

Het grote voordeel van werken als zzp’er vind ik dat ik de hele dag in pyjama kan rondhangen de leukste mensen ontmoet. Zo stel ik je vandaag graag voor aan één van mijn nieuwste aanwinsten in de categorie tof en inspirerend…. Toen ik een jaar of twintig was bestond mijn dag vooral uit roddelen met vriendinnen, oefenen op de perfecte eyeliner en een piepklein beetje studeren. Maar je hebt ook powerchicks van dezelfde leeftijd die gewoon even hun eigen ontwerp en design studio opzetten. Meet Jaël Noordhof van STUDIO JINT!

 

Ontwerpen

Jup, een ambitieuze dame die er na haar studie interieurarchitectuur achter kwam dat de kloof tussen ontwerpen en uitvoeren wel heel groot was. Te groot naar haar zin, want Jaël wil zelf over alle details van een project beslissen tijdens het hele proces. En wat doe je dan? Precies, zorgen dat je net zo goed kan ontwerpen als maken!

Waar een gemiddeld bouwpakket van Ikea hier thuis al zorgt voor een huwelijkscrisis, ontwerpt en maakt Jaël onder de naam STUDIO JINT de mooiste meubels. In haar eigen werkplaats realiseert ze zelf haar eigen ontwerpen en even voor de duidelijkheid. Ze ontwerpt dus geen luciferdoosjes hè… Denk aan tafels, wandmeubels of zelfs complete keukens. Kan ze allemaal!

 

STUDIO JINT

De kracht van STUDIO JINT is eenvoud. Jaël kijkt op een aandachtige en unieke manier naar een meubelstuk waardoor er passende en vernieuwende ontwerpen ontstaan. En niet geheel onbelangrijk, er ontstaan ontwerpen die precies passen bij waar ze voor bedoeld zijn. Functioneel en gorgeous, precies de combinatie waar ik van houd 😉

Jaël werkt veel in opdracht, dus heb je al tijden een meubelstuk in gedachten wat je maar niet kunt vinden in de winkel? You know who to call! Meer informatie over STUDIO JINT vind je HIER!

 

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.