Toffe markten op het Eemplein!

Nieuws Spon | Reacties uitgeschakeld voor Toffe markten op het Eemplein! | 29 mei 2018

Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd, namelijk dat het de beste lente EVER zou worden… Oh wait 😉 Mocht je de afgelopen weken weleens buiten zijn geweest, en daar ga ik toch wel een beetje van uit, dan weet je waar ik het over heb. De lente van 2018 mag wat mij betreft de boeken in als het seizoen waarin de zon weer begreep waar ze voor gemaakt was. Waarschijnlijk ben je hier net zo mee in je nopjes als ik en dus is het tijd om even aan de slag te gaan met wat serieuze agenda planning. Kom maar door met al die fijne zomermarkten op het Eemplein en attent als we zijn zetten we graag de leukste voor je op een rijtje!

Eemplein Boekenfestijn

Boekenwurmen (in de dop) opgelet! Zaterdag 9 juni is het zover en vindt voor de eerste keer het Eemplein Boekenfestijn plaats. Dus kom allemaal uit je holletjes gekropen want er zijn zoveel leuke activiteiten. Wat dacht je van een boekenmarkt? Deelname is gratis en aanmelden als verkoper kan via buythebooknl@gmail.com. Daarnaast is er een speciale boekenvrijmarkt voor kinderen!

Dat leren lezen begint natuurlijk geinig met het gehakkel in groep drie. Maar voor je het weet zijn ze op dreef en gaan er meer boeken per week doorheen dan wc rollen. Begint bij jou thuis de kinderboekenkast ook een beetje uit zijn voegen te knappen? Gauw inschrijven voor de boekenvrijmarkt voor kinderen, want er is nog plek! Deelname voor kinderen is gratis en het enige dat ze nodig hebben is een kleedje, een berg boeken en natuurlijk een vleugje commercieel inzicht 😉 Aanmelden is heel eenvoudig en kan met een mailtje naar info@pirongroep.nl.

Kofferbakmarkt

Mochten boeken niet echt jouw ‘ding’ zijn, maar heb je nog wel een zolder vol leuke tweedehands spulletjes die je al tijden weg wil doen? Grijp je kans op zaterdag 16 juni en neem deel aan de primeur van de Kofferbakmarkt op het Eemplein van 10:00 tot 16:00 uur! Ik zeg vast volgooien die kofferbak, maar pssstt… aanmelden is verplicht en kan HIER!

Dit artikel is een samenwerking met Winkeliersvereniging Eemplein

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.