Wij ontdekken ‘Goed voor je huid’!

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Wij ontdekken ‘Goed voor je huid’! | 2 mei 2018
Eerder schreef ik al over hoe makkelijk je tot rust kunt komen in de buurt. Hoewel ik dát wekelijks doe, geef ik amper geld uit aan ontspanning. Met drie kinderen mét hobby’s, groeiende ledematen en behoefte aan eten, blijft er niet al teveel over kan ik je vertellen. Toen ik de vraag kreeg om Annets schoonheidssalon eens te komen testen zei ik dan ook volmondig JA. ‘Goed voor je huid‘, dat klinkt natuurlijk heerlijk maar of ze die naam dan wel waarmaakt? Dat vraagt om duidelijkheid natuurlijk! Oké, dikke spoiler alert… Die naam is underestimated!

Goed voor je huid

Echte Amersfoorters zijn we beide niet. Maar Woudenberg is als een soort aanhangsel van Amersfoort. Nét iets rustiger voor deze Friezin. Lekker lopend naar Annet, waar ik warm welkom wordt geheten. Ontspannen doe ik niet, als ik me niet op mijn gemak voel. Maar dat zit helemaal goed. Beide moeder van drie, dat schept een band. Opvoedperikelen, loslaten, de dagelijkse onderwerpen vliegen voorbij. Annet is hannah huidcoach. Wat betekent dat ze gaat voor huidverbetering. Zodra ze het woord callogeen in haar mond neemt, ben ik om. Nu ik richting de dertig (!) ga, komen de eerste lijntjes en yeah baby! IK WIL COLLAGEEN. Ik krijg eerst een huidanalyse en met de hannah skin-analyzer meet ze mijn waardes van vet, vocht en PH. Tien punten voor Wiepie, want mijn huid gaat lekker. Dat geeft de burger moed!
Eerst de wenkbrauwen weer in de plooi. Heerlijk, weer eens een symmetrische blik. Ze maakt mijn gezicht schoon en geeft ook direct aan dat hannah salons niet van het zachte aai werk zijn. Na een heerlijke peeling en scrub, aangepast op mijn huid maakt ze ook die woorden waar. Ondertussen vertelt Annet uitgebreid over wat ze op mijn gezicht smeert, maar het enige wat ik onthoud is de heerlijke geur en het heerlijke gevoel. De bindweefsel massage vind ik goddelijk. Ze masseert mijn gezicht, hals en nek zo diep dat ik wel kan slapen. Alleen al met dat gegeven, ben ik al meer dan tevreden. Dat die bindweefselmassage de doorbloeding enorm stimuleert, verklevingen weghaalt en de collageen aanmaak stimuleert is dan ook alsof ik de Lotto win. KETSJING!!!

Collageen

Na dit eeuwig durende genot, mag ik nog een kwartier onder de Beauty Angel. Deze rode lamp, yeah I hear you, doet rimpeltjes vervagen, collageen stimuleren en je algehele huidconditie verbeteren. Voor mij voelde het als heerlijk warm zonnebanken, maar dan dus zonder het schadelijke licht. Wederom WIN-WIN! En zo zien we maar weer, rood licht hoeft niet per definitie iets slechts te zijn.
Informatie die ik zeker nog met jullie wil delen: When collageen is gone, it’s gone! Dus nu je huid nog in bezit is van dat magistrale goedje, kun je het nog stimuleren om huidveroudering tegen te gaan. Als de heerlijk ontspannende behandeling voorbij is krijg ik een boekje mee mét advies, welke hannah producten het beste bij mijn huid passen. Alsof ik nog niet genoeg verwend ben, krijg ik nog een heerlijke reinigingsmelk, lotion, vitamine spray én creme mee.
Door het stimuleren van de doorbloeding ben ik een heerlijk tomaatje, maar mijn huid is zo zacht als pas gebadderde-babybilletjes! Wanneer het rood is afgezakt voel ik me weer achttien. In tijden heeft mijn huid niet zo gestraald. Wát een fijne ochtend heb ik gehad. Iemand die haar vak verstaat en die vol passie uitvoert! Annet bedankt! En dames en heren, gun je zelf eens zo’n heerlijke behandeling en laat je adviseren door Annet van ‘Goed voor je Huid’ of een andere hannah huidcoach in de buurt.

By Wiepie

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.