The Rocks

Meet the rocks! Want ik ben natuurlijk niet de enige Amersfoort groupie.. Daarom word ik bijgestaan door deze toffe mensen! Ze houden je op de hoogte van hun leven, geven je de beste tips op het gebied van hotspots en toveren de lekkerste recepten uit hun keuken die ze graag met jou delen. Want dat is waar het hier om draait! Jou voorzien in je dagelijkse dosis Amersfoort, so let’s ROCK THIS CITY!

Wiepie (27) Export Fries, nep Amersfoortse. Liefde voor haar bij elkaar geraapte gezin bestaand uit een zoon, kadodochter en dochter, die ze alledrie het grootste gedeelte van de week over de vloer heeft. Never a dull moment! Voor een fri(e)s(s)e blik, over het leven in & naast de grote stad.

Selma is gemaakt,geboren en getogen Amersfoortse, een echte Keientrekker, getrouwd, twee prachtige en voorbeeldige kindjes. 😉 Werkzaam jawel in Amersfoort…Altijd in en om de binnenstad gewoond en sinds kort grootgrondbezitter van een prachtig, maar oud pand aan de rand van de stad. Tijd voor een jarenlang bouwproject (help, mijn man is klusser) waar we hier graag opd e hoogte worden gehouden van de vorderingen. Verder af en toe een update van een werkende, niet stil zittende moeder met een heerlijk sociaal netwerk en altijd 1001 plannen en ideeën!

Meet ‘Papa X‘! Deze mystery man uit Vathorst houdt je op de hoogte van het wel en wee in nieuwbouw town 😉

Lydia, hot mama en powerchick die haar drukke baan combineert met haar gezin (twee zoontjes) en een healthy lifestyle. Oh en hadden we al gezegd dat ze daarnaast ook nog tijd heeft om goddelijke baksels uit haar keuken te toveren. Hoe dan?! Dat vragen wij ons ook af, maar zolang wij mogen proeven van die heerlijke taarten hoor je ons niet klagen!

 

 

 

Nog zo’n culinair wonder is Marscha en hoe leuk dat ze ook ons team van bloggers is komen versterken en jullie regelmatig zal voorzien van de lekkerste feel good recepten. En wil je eerst proeven? Dat kan want op dreulicious.nl  krijg je een voorproefje van wat deze keukenprinses in huis heeft!

Deze rasechte interior junkie is de koningin van de vintage vondsten en heeft een zwak voor vrijwel alles wat met interieur te maken heeft. Dat beperkt zich niet tot haar eigen prachtige huis in de binnenstad, want Maaike helpt je graag bij BLUR. Je weet wel een van de leukste winkels van Amersfoort! Maaike is constant in beweging om de nieuwste en tofste hypes omtrent interieur te volgen en daar houdt ze je graag maandelijks van op de hoogte!

Lian is gek op Amersfoort. Naast liefde voor Amersfoort, heeft ze ook heel veel liefde voor haar Lief, vrienden en familie. Maar in dit rijtje ‘lievelings’ mogen ook koffie drinken, lunchen en borrelen niet ontbreken bij een van de vele gezellig café’s en restaurants die Amersfoort rijk is. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe restaurants, menukaarten en andere gezellige concepten struint ze regelmatig door de straten van de gezellige Amersfoortse binnenstad. Deelt met jouw haar horeca-ervaringen, gekke feitjes en alles wat ze verder interessant vindt. En dat is een hoop!

Hi! Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Maren, 24 jaar oud en ik woon met mijn vriend en twee katten Fred & George in Zeist. Wel ben ik erg vaak in Amersfoort te vinden en altijd op zoek naar leuke spots om koffie te drinken met vrienden of alleen, de tofste interieur winkels te ontdekken of gewoon fijn rondlopen om inspiratie op te doen in het mooie Amersfoort. Ik heb een grote liefde voor interieur, fotografie en styling en ben altijd opzoek naar de nieuwste trends, interieur inspiratie, vernieuwde styling ideeen. En omdat dit natuurlijk het leukste is wat er bestaat, deel ik mijn ideeen graag elke maand met jullie!