Meivakantie tip: Blote Voeten Wandeling!

Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Meivakantie tip: Blote Voeten Wandeling! | 30 april 2018

De meivakantie is hier en ik zit nog in het stadium dat ik het heerlijk vind. Geen wekker en de hele dag tot 13:00 uur in onze pyjamas rondhangen. Ik houd ervan! Maar we weten allemaal hoe dat gaat. Na een paar dagen is iedereen lamlendig van het gebrek aan frisse lucht en maken ze elkaar af om een halve soepstengel. Tijd voor actie dus en wat dacht je van een Blote Voeten Wandeling?!

Blote Voeten Wandeling

Mijn kinderen doen het altijd goed op verrassingen en reken maar dat die stadse poezelige voetjes van ze verrast zullen zijn 😉 Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf ook niet direct het type ‘de paden op en de lanen in’ ben maar het is altijd goed om eens uit je comfortzone te kruipen toch?

These feet are made for walking..

Aanstaande woensdagmiddag (2 mei) is er een Blote Voeten Wandeling gepland. Dus kunnen jij en je ‘luie’ kindertjes wel wat actie gebruiken, attention s’il vous plaît! Onder leiding van Mirjam Melai kun je zelf ervaren hoe het is om op blote pootjes door het bos te struinen. Het is overigens niet verplicht om de hele wandeling blootsvoets te lopen. Als je (nog) geen expert bent dan neem je gewoon je schoenen mee!

Het vertrekpunt van de Blote Voeten Wandeling (€ 5,00 p.p.) is Landgoed Heerlijkheid Stoutenburg en de wandeling duurt van 13:30 tot 15:30. Aanmelden is verplicht en kan HIER.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.