Blur Beauty Bar X Natuurlijk Mooi

Uitgaan Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Blur Beauty Bar X Natuurlijk Mooi | 18 oktober 2017

Er zijn veel dingen die het leven van de gemiddelde vrouw een stuk aangenamer maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocola? Of je schoenenverzameling? Maar ook van nagellak gaat mijn hartje een stuk sneller kloppen! Mijn allereerste knalroze Miss Sporty flesje kocht ik als twaalfjarige van mijn zakgeld en dat was zeker niet het laatste flesje (understatement of the year!).

Ook al zit ik de hele dag in mijn joggingpak achter de laptop (don’t judge it happends…), mijn nagels zijn gelakt. Ik voel me direct vrouwelijker en vrolijker met een lekker kleurtje op mijn nagels. Geldt dit ook voor jou? Opletten geblazen want aanstaande zaterdag organiseert BLUR in samenwerking met Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi de eerste editie van de Blur Beauty Bar! In je agenda zetten dus want Esmee, de expert op het gebied van handverzorging en nagellakken, zit voor je klaar!

Je kunt de hele dag (tussen 10:00 en 16:00) binnenlopen en je handen laten verzorgen met de eerlijke producten van Dr. Hauschka Nederland. Natuurlijk kun je ook je nagels laten voorzien van een fijn kleurtje met de lakjes van Little Ondine. Dit is een peel-of nagellak waardoor je geen remover meer nodig hebt en daarnaast bevat het ook geen schadelijke stoffen. Ik zeg hebben..!

Aanmelden voor dit toffe event is niet nodig en meer informatie vind je hier en pssst…. alle treatments zijn gratiessss 😉

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.