Lichtjesroute met Sinterklaas!

Nieuws Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Lichtjesroute met Sinterklaas! | 22 november 2017

Voor wie afgelopen zaterdag niet stond te kleumen aan de Eemhaven, Sinterklaas is weer in het land! Al zal dit je heus niet ontgaan zijn als je kinderen onder de tien hebt. Hier thuis is de Sinterklaasmadness in elk geval defintief losgebarsten. Nu sta ik altijd een beetje ambivalent in het hele Sinterklaas gebeuren. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een fantastisch feest en geniet op en top van alle gezelligheid die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Alleen dat gebibber buiten he.. Als verstokte koukleum hang ik nu eenmaal liever met een bak chocopepernoten (puur graag!) voor de houtkachel 😉 Als doe ik niet moeilijk en is een chocoladeletter ook goed, of gevulde speculaas, of……

Toch maak ik graag een uitzondering en heus niet alleen voor mijn kinderen. Aanstaande zaterdag is het namelijk tijd voor de Lichtjesroute door onze prachtige, oude binnenstad. Nu alle sfeerverlichting weer hangt is het volop genieten van het ultieme Sinterklaas gevoel! Daarom loopt Sinterklaas natuurlijk zelf ook mee, uiteraard in goed gezelschap van Amerigo en de pieten. De tocht gaat aanstaande zaterdag om 17:00 uur van start bij de Pakjestoren op het Onze Lieve Vrouweplein en iedereen is welkom!

Natuurlijk mag jij (kuch, mogen de kinderen…) een lichtje meenemen. Komt die lampion toch nog van pas 😉 De enige voorwaarde is dat je meezingt en naar iedereen zwaait die je tegenkomt. Zien we je daar?

Bron afbeelding 2

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.