Pop-Up Gallery Donkey Business!

Cultuur Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Pop-Up Gallery Donkey Business! | 26 maart 2018

Vorig jaar schreef Selma al over de toffe ladies van Donkey Business. Gemist? Je leest het artikel HIER terug. Ben je lui aangelegd dan nog even speciaal voor jou…… Donkey Business is een tof bedrijf dat zich richt op kunst uit Amersfoort. Ze bieden een platform aan ‘underground’ kunstenaars die het leuk vinden om hun werk te laten zien en te verkopen.

Kunst uit Amersfoort

Inmiddels zijn we een paar maanden verder. De lente hangt in de lucht en het begint te kriebelen. Waar mijn oma altijd los ging op de grote voorjaarsschoonmaak van haar huis, ga ik ik vooral los op het opnieuw uitvinden van mijn interieur. Ook mooi en vooral veel leuker dan schoonmaken 😉

Kan jij net als ik niet wachten om je huis in een nieuwe jasje te steken? Vind jij het leuk om kunst uit Amersfoort te bewonderen? Dan heb ik goed nieuws, want 26 en 27 mei is het weer tijd voor de Pop-Up Gallery van Donkey Business!

Tijdens de Pop-Up Gallery kun je werk bekijken van de betrokken kunstenaars en met eigen ogen zien hoe hoog de kwaliteit is van de fine art prints. Mocht je verliefd worden op één van de prints dan neem je hem natuurlijk mee naar huis! In een huis in Amersfoort hoort nu eenmaal een print uit Amersfoort 😉 Dus hop, hop… Gauw in je agenda zetten die datum. Iedereen is welkom en uiteraard is de toegang gratis!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.