Voor deze must see’s kom ik de bank af!

Nieuws Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Voor deze must see’s kom ik de bank af! | 28 november 2017

Je hebt mensen die met dit onstuimige herfstweer het liefst hun kaplaarzen zoeken om urenlang door de bossen te struinen. Zo’n mens ben ik dus niet. Begrijp me niet verkeerd, ik vind paddenstoelen echt reuze mooi maar dan vooral in een lekker stoofpotje 😉 Mijn favoriete bezigheid rond deze tijd van het jaar, behalve eten, is wegkruipen onder een deken onder het genot van een toffe serie of film. Jup, i’m a rockstar…

Knappe jongen die mij van mijn geliefde bank krijgt, maar ik gok dat de volgende producties dat voor elkaar gaan krijgen. Want sommige film moet je nu eenmaal op een groot scherm zien. En wat mij betreft geldt dat zeker voor….

Coco

Eigenlijk was ik al verkocht toen ik hoorde dat er een nieuwe Disney-Pixar productie aankwam. Tel daarbij op dat ik de trailer zag en binnen een minuut zat te janken en we hebben een winnaar! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dit is de film in een notendop..

Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los! Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld.

Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Told you! Coco draait vanaf 29 november (morgen dus!!) in de bioscopen!

The Nutcracker

Oke, niet iedereens cup of tea, maar rond deze tijd van het jaar vind ik ballet iets magisch. Om naar te kijken dan he.. Mijn tutu heb ik als achtjarige al aan de wilgen gehangen en dat was beter voor iedereen. Maar oh wat vind ik het mooi. De muziek, de ijzeren discipline en de kostuums, i love it! Mocht jij op 5 december het Sinterklaas geweld willen ontsnappen dan is theater De Lieve Vrouw jouw place to be!

Live vanuit Londen wordt The Nutcracker vertoond, gedanst door The Royal Ballet. Als je daar niet van in de kerstsferen komt dan weet ik het ook niet meer. Meer informatie over tickets voor deze bijzondere voorstelling vind je hier.

Gek van Geluk

Nederlandse films, je kunt er van zeggen wat je wilt maar ik vind ze zalig. Natuurlijk wordt er niet altijd even goed geacteerd, wordt elke gelegenheid om een tiet in beeld te brengen gegrepen en slaat het plot vaak nergens op. Toch ben ik fan en reken maar dat ik Gek van Geluk ga bekijken. Al was het alleen al om Plien van Bennekom. Nu in de ladies night dus grijp je vriendinnen bij elkaar en ik zeg plop 😉

Wat zijn nog meer echte ‘must sees’? Tell me!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.