Wintermarkt op het Eemplein

Spon Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Wintermarkt op het Eemplein | 10 december 2018

It’s beginning to look a lot like Christmas! En daarom begin ik behoorlijk merry te raken hiero. Sky Radio schalt 24/7 door de boxen, mijn kerstboom staat en ik heb moeiteloos de chocoladeletters vervangen door kerstkransjes. Kerst dus! En als ik heel eerlijk ben is eigenlijk de hele aanloop naar kerst stiekem nog leuker dan kerst zelf. Zo wordt er hier al het één en ander gekokkereld want een beetje kerstdis moet natuurlijk wel van tevoren geproefd. Hetzelfde geldt voor de wijn en ook op dat voorproef gebied ben ik graag ‘your girl’ 😉

Donkere dagen

Nog een voordeel van de donkere dagen voor kerst is dat er genoeg te doen is als je het kerstfilm bingen op Netflix even zat bent. Sowieso een aanrader om even voor de tv weg te komen als je teleurgesteld begint te raken als er weer geen kerstelf is langsgeweest ’s nachts. Een van mijn favoriete activiteiten rond deze tijd van het jaar (behalve het voorproeven van die eerder genoemde wijn) is het bezoeken van een kerstmarkt. En dit jaar hoeven we niet lang te zoeken..

Wintermarkt 2018

Op het Eemplein wordt namelijk ook dit jaar weer een toffe Wintermarkt georganiseerd en wel aankomend weekend. Dé perfecte gelegenheid om alvast in de ultieme kerstsfeer te komen. Dat je gelijk ook even de boodschappen aftikt of daarna lekker naar de bios gaat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Zowel zaterdag 15 december als zondag 16 december is het goed toeven op het Eemplein. Vanaf 09:00 uur kun je je al helemaal onderdompelen in feestelijke decembersferen bij de diverse kramen. Daarnaast is er een zweefmolen, springkussen, een levende kerststal en kunnen de kinderen op de foto met Elsa en Olaf.

Die kinderen zijn dus wel even zoet en ondertussen kun jij mooi genieten van muzikale optredens van o.a. Het Dickens Orkest en Het Kei Stedelijk Opleidingsorkest, en vergeet vooral je glaasje Gluhwein niet. It’s the season to be jolly!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.