Een nieuw pak voor een prikkie!

Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw pak voor een prikkie! | 4 september 2017

Het is weer maandag en dus gaat die ellendige wekker weer. Ik rol mijn bed uit, spring onder de douche en dan is het tijd voor één van de grotere vraagstukken des levens… Want wat moet ik vandaag nu weer aan?! De herfst komt eraan en dat betekent dat het hoog tijd is om mezelf weer een beetje opnieuw uit te vinden. Vaarwel slippers, jurkjes en dunne blousjes. Tot volgend jaar maar weer, want ik heb zo’n zin in nieuwe eyecatchers in de kast! Denk jij er net zo over als ik? Lees dan gauw door, want ik heb voor jou de place to be!

Vorige week vrijdag opende ‘Restyle‘ haar deuren. Dit hipsterzusje van Kringloopcentrum Amersfoort zit verstopt om de hoek en is zeker het ontdekken waard. Hier vind je geen muffe, afgedragen items, maar de echte vintage vondsten. Het creatieve brein achter dit toffe plekje is Sally Pittman. Deze kunstenares verdiept zich al jaren in de wondere wereld van vintage en weet dus waar ze het over heeft. Maar dat is niet alles. Want naast de collectie exclusieve vintage kledingstukken worden er ook handgemaakte stukken verkocht. En wat dacht je van antieke knopen, mooie stofjes, garen en vintage sieraden. En dat alles voor zeer prettige prijsjes. Ik zeg mixen en matchen maar!

Boven de winkel bevindt zich het textielatelier waar Sally samen met haar creatieve medewerkers oude stoffen een nieuw leven geeft. Die prachtige zwierige rok waar ik een beetje verliefd op werd was bijvoorbeeld ooit een gordijn. Originele, handgemaakte items gecombineerd met vintage vondsten van weleer, ik ben enthousiast hoor mensen! Sally is van plan om wekelijks een nieuwe mini collectie te presenteren waardoor regelmatig rondneuzen geen overbodige luxe is. Zo was de collectie van vorige week gebaseerd op vintage maatpakken. Deze perfect gesneden jasjes werden gecombineerd met volumineuze rokken. Dus als het tijd is om jouw innerlijke Carrie Bradshaw los te laten, dan weet je waar je moet zijn 😉

Sally fluisterde me in dat er nog veel meer mooie mini collecties aan gaan komen. Zo liggen er nog onderjurken uit de jaren zestig klaar en de pantalons van eerder genoemde maatpakken schreeuwen natuurlijk ook om een verrassende top. In de gaten houden dus die Sally en haar crew. Maar laat je wel wat voor mij hangen…?

Restyle is sinds 2 september open van dinsdag tot en met zaterdag van 13:00-17:00 uur.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.