Dat ene toffe kaartje vind je hier!

Blogs Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Dat ene toffe kaartje vind je hier! | 21 juli 2018
Vorige keer schreef ik al over meer attent willen zijn en hoe je dat kan doen met een simpel kaartje. Het leukste van zo attent zijn is misschien nog wel het in winkeltjes zoeken naar dat passende kaartje. Dat ene kaartje met die prachtige tekst, het perfecte kaartje dat precies klopt voor dat moment. Soms vind ik er één en soms kom ik thuis met een hele stapel (attent!).
Amersfoort heeft van die winkeltjes. Meestal begin ik bij Tara in de Krommestraat,  dé spirituele Boeddha winkel van Amersfoort. Rekken vol kaartjes met mooie inspirerende quotes, oosterse afbeeldingen en prachtig gekleurde antroposofische kaartjes. Zowel boeddhistische wijsheden of andere mooie woorden om iemand kado te doen. En oke, ik geef het toe.. het blijft vaak niet bij kaartjes. De beeldjes zijn ook prachtig en onze wierook verzameling is ook nooit compleet.
Vlak in de buurt van Tara zit Speelboek. Zo’n geweldige winkel met houten speelgoed, de mooiste kinderboeken en de meest magische verkleedkleding. Ook daar kun je geweldige kaartjes vinden. Mooie kaartjes voor kinderen, maar ook gewoon voor je ouders, buurman of je liefde. Mocht je er nou een leuk kaartje gaan afrekenen? Bij de kassa liggen mijn lievelingschocolade repen, inclusief de limited editions! Schrijven en attent zijn is hard werken, dat moet je belonen.
Hou je niet zo van die zweverige, gekleurde kaartjes? Of heb je liever hippe kaarten die ook nog in je interieur passen? Dan zit je voor een prikkie bij Flying Tiger op het Sint Jorisplein gebakken! Succes met je attent zijn en jouw kaartjesjacht in Amersfoort. Oh, en met een mooi kaartje kun je je bezoekje aan die zeurende oudtante ook best een maand uitstellen zonder dat je direct je karma in gevaar brengt!

By Wiepie

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.