Fall proof met Brandstof!

Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Fall proof met Brandstof! | 24 oktober 2018

True, het weer was een beetje van slag de afgelopen tijd maar mij hoor je niet klagen. Ik ben van nature geen fan van zwiepende stortregens in mijn gezicht op de fiets. Maar eerlijk is eerlijk, qua outfits ben ik meer dan klaar voor de herfst. De wollige vesten hangen klaar. Panty’s met toffe motiefjes fleuren elk rokje op en het enige wat mij nog rest is de zoektocht naar DE perfecte winterjas. Maar aangezien ik daar al tien jaar naar op zoek ben (TIPS ANYONE???) verklaar ik mijn kast voor nu herfstproof.

 

Rond deze tijd van het jaar heb ik stiekem altijd een beetje medelijden met het andere geslacht. Want waar wij vrouwen ons helemaal een slag in de rondte kunnen mixen en matchen is het voor onze mannelijke medemens toch wat kariger qua keuze. Geen rokjes en jurken in alle soorten en maten en geen maillots en panty’s maar simpelweg een broek wat de klok slaat. Tja, wat kan ik zeggen. Ik vond het vroeger al leuker om Barbie aan te kleden dan Ken. Je zou er bijna medelijden mee krijgen. Bijna dan…

Mannenmode is tha bomb!

Sinds kort is er namelijk een waar walhalla geopend aan de Leusderweg voor de modebewuste man. Met behulp van een Crowdfund campagne en de hulp van vrienden en familie opende Jurriën op 1 september 2018 Brandstof. Klanten zijn nu al enthousiast over de mooie winkel en het feit dat er ein-de-lijk een echte heren modewinkel is gekomen. En Jurriën bewijst binnen no time dat ik hartstikke ongelijk heb. Mannenmode is tha bomb! Een colbert kan immers net zo goed op een chino als op een jeans. Een shirt of een pullover maken de wereld van verschil en voor je het weet heb je al vier verschillende sets. En dan hebben we het nog niet eens over het materiaalgebruik gehad.

Jurriën: “Eigenlijk is de gelegenheid de basis van elke outfit. Als je gebruik maakt van kwalitatieve kledingstukken zal de drager dat automatisch laten zien. Goede en mooie kledingstukken verdienen het niet om weggegooid te worden. Kopen met aandacht is altijd mooier!”

Je hoort, een man met een passie voor zijn vak dus waarom niet eens binnenlopen bij Brandstof? Of grijp je vent bij zijn kladden en sleep hem mee, ik houd altijd wel van de directieve aanpak 😉 Jurriën staat je graag en enthousiast te woord en hij rust niet voordat heel mannelijk Amersfoort tevreden is met zijn outfit. Wij zeggen Go Brandstof!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.